Pocetna » Film


Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1043
Dodao/la: Casper
datum: 2019-06-25


Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom sveta, franšiza PAKLENE ULICE sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga. Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film HOBS I ŠO eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu PAKLENE ULICE, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe.



IZVOR