Pocetna » Zanimljivosti


Fear the Walking Dead




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1020
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-01-23


Fear the Walking Dead, originalna AMC-ova serija vraća se na male ekrane novom, četvrtom sezonom. Ekskluzivna premijera očekuje se 16. aprila, u 4:00 posle ponoći istovremeno sa američkom premijerom, kao i repriznom terminu istog dana u 23:00. Od 23. aprila, fanovi Fear-a uživaće u novim epizodama, svakog ponedeljka 3:00 po ponoći i 22:00.

Nova sezona uvešće nas u priču koju fanovi zombie apokalipse priželjkuju već neko vreme. Radnje sestrinskih serija Fear the Walking Dead and The Walking Dead konačno će se spojiti. Svet Madison klark ( Kim Dickens) i njene porodice gledaćemo kroz oči nekog novog – kroz oči Morgana Jonesa ( Lennie James), koji će se priključiti ekipi Fear-a. Neposredna prošlost likova pomešaće se sa neizvesnom sadašnjošću uz prisustvo konstantne borbe i novih otkrića, dok se budu susretali sa novim prijateljima, neprijateljima i pretnjama. Boriće se jedni za druge, jedni protiv drugih i protiv legije mrtvih ne bi li uspeli da se izbore sa razarajućim činjenicom da im se životi raspadaju.

Četvrta sezona donosi tamu i svetlo, teror i milost, herojstvo i milost, plaćenike i kukavice koji će se zajedno suočiti sa novom stvarnošću koju donosi svet Fear the Walking Dead-a.

I ovu sezonu, koja će se emitovati u 16 epizoda, potpisuje AMC Studios, uz izvršne producente Scotta M. Gimplea, organizatore Andrewa Chamblissa i Iana Goldberga, kao i Roberta Kirkmana, Davida Alperta, Gale Anne Hurd i Grega Nicotera.



IZVOR


0   Spam
zajackod   (2018-01-24 10:59 PM) [Sadrzaj]
Ja sam tek poceo da pratim seriju i na pocetku sam druge sezone.Mogu samo da kazem da mi se serija veoma dopada i da me raduje dolazak 4-te sezone ,meni bar taman na vreme da stignem da odgledam epizode izmedju ... !!!   cao