Pocetna » Film


Filmovi koji nas оčekuju u 2018.
  Ocenite članak: 4
pregleda: 1373
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-01-16

Slike iz Filmovi koji nas оčekuju u 2018. Slike iz Filmovi koji nas оčekuju u 2018.


“Svet iz doba jure: Palo kraljevstvo”

Režiju za ovaj film potpisuje Huan Antonio Bajona, a u glavnim ulogama se pojavljuju Kris Prat, Brajs Dalas, Hauard Džejms Kromvel i mnogi drugi. Ovaj film je nastavak prethodnog ostvarenja u kojem se pojavio Kris Prat, a koje prati grupu naučnika koji bivaju napadnuti od strane praistorijskih dinosaurusa.

Film će se na velikom platnu naći 22. juna naredne godine.

“Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”

Ovaj film je režirao Džendi Tartakovski, a u glavnim ulogama su Adam Sendler, Endi Samberg i Selena Gomez. Ovo 3D animirano ostvarenje prikazuje grofa Drakulu i njegove prijatelje na luksuznom putovanju za čudovišta. Čudovišta koja su u ovom ostvarenju prikazana drugačije od drugih filmova će se tokom svog putovanja susresti sa Van Helsingom, okrutnim lovcem na čudovišta, prenose Nezavisne.

“Okeanovih osam”

Ostvarenje je režirao Geri Ros, a u glavnim ulogama pojavljuju se Sandra Bulok, Kejt Blanšet, Helena Bonham Karter, En Hetavej, pjevačica Rijana i Met Dejmon. Debi Oušen, koju tumači Sandra Bulok, okuplja grupu ženskih lopova u pokušaju da izvede nemoguću pljačku na gala balu u Njujorku.

Ovo ostvarenje će se naći na velikom platnu 8. juna naredne godine.

“Nemoguća misija 6”

Režiser Kristofer Mekari donosi novu “Nemoguću misiju” (M:I 6 – Mission Impossible). U glavnim ulogama se pojavljuju Tom Kruz, Rebeka Ferguson, Sajmon Peg, Alek Boldvin…

Šesti nastavak popularne franšize će biti predstavljen u 3D tehnologiji, a premijera je najavljena za 27. jul.

“Ready Player One”

Ovo ostvarenje režirao je Stiven Spilberg, a u glavnim ulogama su Olivija Klark, Hana Džon Kamen, Bend Mendelson, Sajmon Peg, Mark Rajlans i mnogi drugi. Kada tvorac popularne video-igre umre, on će ostaviti najboljim igračima mapu koja će ih voditi do uskršnjeg jajeta. Igrač koji prvi pronađe ovo jaje osvojiće ogromno bogatstvo.

Film će na velikom platnu biti predstavljen 30. marta.

“Osvetnici: Beskonačni rat”

Novi film iz Marvelove produkcije režirali su Entoni i Džo Ruso. U glavnim ulogama su Benedikt Kamberbač, Mark Rufalo, a Robert Dauni Džunior vraća se kao Ajronmen. Produkciju novog filma o superherojima radila je kompanija “Disney”, a premijera je najavljena za četvrti maj naredne godine.

“Bumblebee”

Režiser Trevis Najt donosi šesti film o Transformersima. Radnja novog ostvarenja je smještena 20 godina prije radnje u prvom filmu. Robot Bamblbi pronalazi auto-otpad gdje je mogao da se sakrije od svojih neprijatelja i transformiše se u staru VW “bubu”. Ubrzo ovog robota pronalazi tinejdžer Čarli, koji će shvatiti da nije pronašao običan stari automobil.

Film će na velikom platnu biti u decembru naredne godine.

“Solo: A Star Wars Story”

Režiser Ron Hauard donosi priču o junaku “Ratova zvijezda” mladom Hanu Solou. Film donosi avanture mladog heroja i objasniće njegovo porijeklo i kako je nastao jedan od najvećih heroja univerzuma. U glavnim ulogama su Alden Erenrajh, Vudi Harlson, Emilija Klark, Donald Glover i mnogi drugi.

 

Koji film vi jedva čekate da vidite? IZVOR


0   Spam
zajackod   (2018-01-17 4:30 AM) [Sadrzaj]
Waauuuu ... 2018-ta nam donosi gomilu dobrih filmova.Kako nastavaka fransiza ,tako i raznih dobrih akcija i SF-ova.Licno jedva cekam sve filmove ,ali prvo bih voleo da odgledam :
Ready Player One ,Han Solo: A Star Wars Story i Hotel Transylvania 3 ... !!!

0  
Nutella92   (2018-01-17 4:33 PM) [Sadrzaj]
Ima i jos filmova ali nisam mogla sve staviti lol

Ima i Aquamen i 50 shadows freed ako se dobro secam :D 

Ali i ja realno cekam sve ne mogu da se odlucim kog cekam vise
nzm