Pocetna » Film


Fox želi "X-Men" seriju




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1167
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-27


Popularna filmska franšiza mogla bi dobiti svoju televizijsku inačicu već sljedeće godine


Fox želi na svoje male ekrane donijeti vrlo popularnu filmsku franšizu - X-Men. Gary Newman iz Fox Entertainmenta rekao je kako se već nalaze u pregovorima oko stvaranja X-Men serije, nadahnute prvenstveno stripovima koji su prvi put objavljeni 1963., ali i vrlo uspješnom filmskom franšizom koja uključuje sedam filmova, počevši sa filmom X-Men iz 2000. godine.

No tu nastaju mali problemi: dok sestrinska produkcijska tvrtka 20th Century Fox drži filmska prava za X-Men likove, same stripove u vlasništvu drži Marvel. Kako bi se napravila serija, Fox mora dobiti Marvelov blagoslov što je dovelo do osjetljivih razgovora.

"Pregovaramo.", otkrio je Newman. "Oprezno smo optimistični, imali smo dobar sastanak s njima. No kreativno nećemo brzati. Ovo je za sada samo dogovor, sada trebamo početi stvarati.", dodao je.

S obzirom da su trenutno usmjereni na sređivanje dogovora još nemaju ni scenarista niti čvrsti koncept (iako ljudi na internetu pretpostavljaju kako bi se serija mogla fokusirati na spin off X-Mena - X-Factor). Newman smatra da će im trebati dosta vremena da razviju cijeli projekt te ne očekuje da bi serija mogla premijeru doživjeti prije jeseni 2016. godine.


IZVOR