Pocetna » Ljubav i Sex


Gde žene greše u spavaćoj sobi?




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1603
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-05-11

Slike iz Gde žene greše u spavaćoj sobi? Slike iz Gde žene greše u spavaćoj sobi? Slike iz Gde žene greše u spavaćoj sobi? Slike iz Gde žene greše u spavaćoj sobi?


Nekim damama, ma koliko se trudile, jednostavno ne polazi za rukom da uzbude muškarca. Zašto? Zato što rade potpuno pogrešne stvari!

Gde žene greše u spavaćoj sobi?
Nekim damama, ma koliko se trudile, jednostavno ne polazi za rukom da uzbude muškarca.
Zašto? Zato što rade potpuno pogrešne stvari!

Žene vole da zavode, ali im nekad to ne polazi za rukom. Opšte je poznato da vezu uvek treba osvežavati i u nju unositi što je moguče više noviteta. Međutim, neki koraci koje žene preduzimaju jednostavno nemaju efekta jer su potpuno pogrešni.

Evo šta bi trebalo da izbegavate u krevetu, kako ne biste ubili svaku strast kod svog muškarca.

Stiskanje testisa kao da su gumene loptice


U večini slučajeva, žene su, po ovom pitanju, isuviše grube za muški ukus. Potrudite se da unesete malo nežnosti u celu priču.

Povlačenje penisa

Baš kao i za prethodno pravilo, i ovde važi da je nežnost ključni deo svega. Penis je najosetljiviji deo muškog tela, te ga zasigurno ne treba dodirivati bez ikakvog osećaja. Budite nežni.

Igra mačke i miša

Nijedna žena ne bi trebalo da se baca na muškarca, ali ni teško i komplikovano dolaženje do seksa nikoga naročito ne pali. Ljubavna igra nije igra moći, već bi dešavanja u spavaćoj sobi trebalo inicirati ravnopravno.

Grub i suv “ručni rad”

Čvrsto stezanje penisa ispod glavića i pomeranje ruku kao da želite skinuti kožu s njega, najčešće je bolno. Setite se one narodne “penis je kao ptica”.


Glumatanje orgazma


Muškarci vole kada žene glasno ispoljavaju svoje zadovoljstvo, ali ne baš sve vreme. Niste u porniću, pa nema potrebe da se baš toliko pretvarate.

Igranje bradavicama


Muškarce ne uzbuđuje igranje njihovim bradavicama, baš zato treba da se držite na odstojanju od njih. Većina njih ne doživljava istu vrstu užitka koji vi imate kada vam muškarac liže gudi, već se najčešće postiže potpuno suprotan efekat.

Hvalisanje veštinama


Nikada ne pričajte o svojim seksualnim sposobnostima naglas. Hvalisanje je strogo zabranjeno, pa čak i ako ste najbolja ljubavnica na svetu.

Čekanje da muškarac napravi prvi potez

Muškarci ne vole pasivne žene, koje uvek čekaju da on započne igre u krevetu. Krenite jednom vi prvi u akciju i videćete pravo oduševljenje.

Seksanje čak i kad vam nije stalo samo da bi ugodile muškarcu

Ukoliko niste zainteresovane za seks, nemojte ga ni upražnjavati. Nema ništa gore od seksa na silu. To naprosto vodi u propast.

Niste depilirane, pa šta?

Muškarcima nije po volji kada svoju neizdepiliranost stavite na prvo mesto umesto seksa. Ukoliko niste odradile sve do kraja i ne osećate se besprekorno, a muškarac želi seks, sve što treba je da se opustite i prepustite. Oni vaše propuste neće ni primetiti.

Ponavljanje da ste debele

Nikada ne govorite za sebe da ste debeli, naročito ukoliko to zaista niste. Ništa nećete dobiti time osim nervoznog muškarca kojeg ste smorili svojim manjkom samopouzdanja.

Stav da on uvek mora da svrši

Orgazam nije obavezan deo seksa i nikada ne treba da se postavite prema muškarcu kao da to očekujete od njega. Uživajte u igri i pustite neka vas ona vodi dalje, u neizvesnost.
Foto-ilustracija: Foter/Nephie Eerie

Dečji govor

Oponašanje dečjeg govora i vraćanje u srednjoškolske dane muškarcima nije nimalo zabavno. Ne podnose devojke koje se bebe, puće usne i pričaju kao da imaju 13 godina. Zaboravite na to.


IZVOR