Pocetna » Film


George Eads nakon 15 godina napušta CSI




  Ocenite članak: 0
pregleda: 762
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-26


Završetak 15. sezone bit će ujedno i kraj angažmana Eadsa, koji se u seriji nalazi od samih početaka
CBS-ova serija CSI gubi još jednu od svojih zvijezda iz originalne postave. George Eads, koji se u ulozi Nicka Stokesa nalazio od pilot epizode, završit će svoj angažman u seriji na kraju 15. sezone. Eads je posljednji od originalne glumačke postave koji odlazi iz serije. U prošloj je sezoni otišao Paul Guilfoyle, koji je 14 sezona glumio kapetana Jima Brassa.
he Hollywood Reporter prenosi kako su Eads i producenti dogovor o raskidu suradnje odradili u prijateljskim okolnostima iako je prošle godine glumac uzeo pauzu od glume u seriji nakon sukoba sa jednim od scenarista. Glumac navodno nije bio zadovoljan kreativnim smjerom u kojem njegov lik ide te se sukobio sa scenaristicom. Tadašnja producentica serije Carol Mendelsohn održala je sastanak sa Eadsom radi tih nesuglasica na kojem je Eads zaprijetio odlaskom. No vratio se nakon što su ga privremeno suspendirali. Sama serija imala je popriličan broj promjena u glumačkoj postavi tijekom godina. Nakon devete sezone su seriju napustili William Peterson i Gary Douran. Marg Helgenberger je otišla nakon 12. sezone. Jorja Fox i Eads su još 2004. bili otpušteni nakon problema sa plaćama no Eads se ipak vratio kao stalni član dok je Fox prvo bila samo gostujući lik dvije sezone dok se nije vratila za stalno u 11. sezoni.
Posljednja epizoda u 15. sezoni prikazat će se u travnju sljedeće godine kada na male ekrane stiže spin off serije CSI: Cyber sa Patricijom Arquette u glavnoj ulozi


IZVOR