Pocetna » Film


Gillian Anderson osvojila stalnu ulogu u 'Hannibalu'
  Ocenite članak: 1
pregleda: 295
Dodao/la: Gale
datum: 2014-09-14

Slike iz Gillian Anderson osvojila stalnu ulogu u 'Hannibalu'


TVline otkriva kako će nakon dvije sezone gostujuće uloge u seriji Hannibal Gillian Anderson dobiti stalnu ulogu kao psihijatrica Bedelia du Maurier.

Producent Bryan Fuller je u najavi 3. sezone serije napomenuo kako će u idućoj sezoni Gillian Anderson odigrati važniju ulogu, a njezin lik Badelia će zauzimati veći dio vremena u Hannibalovom svijetu.Radnja nove sezone će početi godinu dana nakon događaja iz druge sezone. Posljednje što smo vidjeli je odlazak Hannibala i Bedelije u Europu, a Fuller obećava kako će uvodna epizoda 3. sezone donijeti nešto potpuno novo, odnosno kako će ostaviti dojam nove i drugačije serije kojoj su glavni junaci Mads Mikkelsen i Gillian Anderson.

Bryan Fuller je već jednom prlikom rekao kako ima na umu dobro razrađenu seriju, koja uključuje jasno planiranu priču s razvitkom kroz 7 sezona.
Povratak ostalih glumaca za novu sezonu još nije otkriven, no čini se kako je pojavljivanje Laurenca Fishburna upitno. Naime, sa svojim obvezama vezanim uz Black-ish, glumac je rekao kako će biti dio 3. sezone, ali samo u nekoliko epizoda. Navodno nas očekuje i veliki obrat vezan uz Hugha Dancyja i njegov lik Willa Grahama.
Nova sezona još nema datum premijere, a očekuje se sredinom 2015. godine.


IZVOR