Pocetna » Film


Gina Torres dobija vlastitu seriju.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 687
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-03-02


Nakon što je napustila popularnu seriju "Suits", Torres će glumiti u spin-offu posvećenom njenom liku

Bivša zvijezda serije Face (Suits) Gina Torres, postigla je dogovor sa studijem Universal Cable Prods., koji stoji iza popularne američke pravne serije, oko produkcijske i glavne uloge u potencijalnom spin-off originalne serije.

Spin-off bi bio usmjeren upravo na njen lik, superodvjetnicu i uredsku ikonu stila Jessicu Pearson. Tvorac serije Face i njen showrunner Aaron Korsh, trebao bi predvoditi stvaranje i ove serije.

Cijeli projekt nalazi se u vrlo ranoj fazi razvoja, a priča se temelji na ideji koju je Torres predložila studiju, a oni su objeručke prihvatili. "Neizmjerno sam zahvala na prilici i razini povjerenja koju Bonnie Hammer, Jeff Wachtel i svi iz studija imaju u mene i u potencijal ovovg projekta. Jedva čekam da počnemo.", rekla je Torres u izjavi za Deadline.

"Gina je imala ideju i s njom je došla u studio. Ideja se bavi time što bi se dogodilo da pratimo Jessicu malo dalje u budućnost.", rekao je showrunner Korsh i dodao: "Ona ima određeno razmišljanje o tome koje mi sad još uvijek razmatramo. Oni su bili uzbuđeni radi toga, ja sam uzbuđen radi toga, tako da smo odlučili s time krenuti dalje."

Torres je imala stalnu ulogu u seriji Face punih 5 sezona, a seriju je napustila sredinom 6. sezone, koja je upravo završila s prikazivanjem.


IZVOR