Pocetna » Ljubav i Sex


Ginisovka seksom skinula 44 kilograma




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1306
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-07-11


Polina Poter imala je 333 kilograma, šest puta na dan vodi ljubav i na taj način gubi 500 kalorija po seksu i nada se i da će uskoro da dostigne svoj cilj i to 240 kilograma

Polina Poter, seks, debela žena,

Polina Poter, koja je prošle godine proglašena najdebljom ženom sveta sa 333 kilograma, seksom skinula čak 44 kilograma.

Ona i njen suprug šest puta na dan vode ljubav i na taj način gubi 500 kalorija po seksu i nada se i da će uskoro da dostigne svoj cilj i to 240 kilograma.

Kako joj je rekao doktor Fulbrajt seks ne dovodi do gubitka kilograma već i do boljeg protoka krvi, jačeg srca, boljeg holesterola, sna, više energije. Seks takođe smanjuje stres i pojačava tonus mišića. 

Njen bivši muž Aleks, koji ju je napustio pre četiri godine, odlučio je da joj se vrati s njom kada je video da je nabacila još 128 kilograma posle njihovog razvoda.

Aleks, koji ima svega 64 kilograma, kaže da najviše voli seks s njom i da nijedna nije dobra u krevetu kao ona.
"Jako mi nedostajo naš seksualni život. Pauline može imati i 450 kilograma, ali ću je želeti svaki dan jer je seks s njom odličan. Najveća greška u mom životu je što sam je pustio da ode i što je morala postati najdeblja žena na svetu da shvatim koliko je još volim", rekao je pre godinu dana Aleks.

"Bez obzira na to šta drugi misle, Pauline je odlična u krevetu. Bolja je od ijedne druge žene s kojom sam ikad spavao", pohvalio se Aleks, a Paulina danas kaže da ne može mnogo da se kreće po krevetu, ali da oboje vole da se maze i masiraju i da će uskoro da smrša još oko 60 kilograma, koliko joj je bio cilj pre godinu dana kako bi mogla da hoda.