Pocetna » Estrada i Tv


Gogu Sekulić išamarao kik-bokser jer je odbila da peva.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1088
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-12-21


BEOGRAD - Pevačica Goga Sekulić (34) podnela je prijavu protiv Dušana Panajotovića (33), ultimat fajtera i kik-boksera, jer ju je navodno juče ošamario ispred kluba „Mistik“ nakon što je ona odbila da peva u tom lokalu.

Njenom odbijanju da nastupi na poroslavi ovog kluba prethodilo je to što obezbeđenje prijatelju Goge Sekulić, inače sinu jednog policijskog funkcionera, nije dozvolilo da se s njom popne na binu.

U ponedeljak uveče popularni prestonički klub „Mistik“ proslavljao je rođendan, pa su među zvanicama bile mnoge estradne zvezde i zvezdice, a trebalo je, između ostalog, i one da slavlje uveličaju svojim nastupom. Goga Sekulić je došla u društvu mlađanog prijatelja.

- Kada je došao njen red da nastupi, krenula je ka bini s tim mladićem. Međutim, obezbeđenje mu nije dozvolilo da joj se pridruži, pa je ona burno reagovala i rekla: „Sada neću ni ja da pevam“. Sledećeg trenutka pevačica je izašla iz lokala. Iz kluba je izašao i Panajotović. Ubrzo smo mi, gosti lokala, čuli da je Panajotović navodno ispred kluba ošamario pevačicu. Zbog čega, oni znaju - kaže za „Blic“ jedan posetilac kluba „Mistik“ i dodaje da je posle incidenta u lokalu i pevačicinog odbijanja da peva, i glasina da ju je Panajotović ošamario, pozvana policija.

Međutim, kada je došla policija, ni Goga Sekulić, ni Dušan Panajotović nisu bili u klubu da bi ispričali šta se desilo među njima. Ipak, pevačica je nekoliko sati kasnije podnela prijavu protiv Panajotovića.

Dušan Panajotović je sredinom marta ove godine osuđen na tri godine i devet meseci zatvora zbog iznude i posedovanja oružja bez dozvole. Prethodno je u pritvoru proveo šest meseci, a pušten je do pravosnažnosti presude o kojoj odlučuje Apelacioni sud. Panajotović je uhapšen sa još trojicom saradnika, a u njegovom stanu nađeni su pištolj i municija.

Grupa je bila osumnjičeni da je od zakupca jednog poznatog beogradskog splava tražila 50.000 evra nadoknade zbog ranjavanja njihovog druga Milorada Raduškog, koji je takođe priveden.
Bili su osumnjičeni da su žrtvu V. P. na silu odveli u kancelariju kafića „Lazaro“ u Žarkovu, gde su mu pretili tražeći novac, stavljali pištolj u usta i okidali oružje bez metka u cevi. Tukli su ga cele noći i tokom batinanja mu polomili rebra i podlakticu.

Panajotović je i tada važio za jednog od glavnih ljudi u poslovima obezbeđenja lokala po Beogradu sa kojima se povezuje reketiranje i trgovina narkoticima.

U januaru 2009. nepoznati napadači su pucali na Panajotovića u blizini stadiona Čukaričkog u Beogradu, ali su promašili. Dva meseca kasnije, sa osmoricom saučesnika sa kojima je radio u obezbeđenju firme „Vajt lajon“, bio je hapšen zbog premlaćivanja vlasnika auto-otpada „Stavra“ iz Donje Stražave kod Prokuplja.