Pocetna » Film


Harrison Ford sve bliže nastavku 'Blade Runnera'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 694
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-17

Slike iz Harrison Ford sve bliže nastavku 'Blade Runnera'


elika producentska kuća Alcon Entertainment u službenim je pregovorima s Harrisonom Fordom kako bi glumac ponovio svoju ulogu Ricka Deckarda, piše Variety!

Početkom listopada prošle godine mogli smo čitati kako je Ford zainteresiran za nastavak i suradnju s redateljem Ridleyem Scottom, a sada smo sve bliže tomu da glumac zaključi dogovor s producentima i pojavi se u nastavku.

U tom slučaju Ford i Scott neće biti jedini od 'stare' ekipe koja je 1982. godine bila zaslužna za uspjeh Blade Runnera: naime, na scenariju radi Hampton Fancher, ko-scenarist legendarnog filma uz pomoć Michaela Greena (Green Lantern, trenutno radi i scenarij za Prometej 2 te film The Flash).



Alcon Entertainment na ovom nastavku radi još od 2011. godine kad je otkupio prava na filmska, televizijska i potencijalna prava za franšizu, a Ridley Scott je krajem iste godine pristao režirati nastavak. Radnja se čuva u tajnosti, poznato je samo kako će se odvijati nekoliko desetljeća nakon završetka originala.

"Vjerujemo kako su Hampton Fancher i Michael Green s Ridleyem Scottom napravili odličan film koji će biti dostojan nastavak jednog od najvećih ikad. Iskreno se nadamo da će i Harrison Ford biti dio avanture", rekli su predstavnici Alcon Entertainmenta.

Ako su scenarij i Scottova vizija nastavka uistinu tako dobri Harrison Ford će sigurno prihvatiti ulogu, otkrio je sam glumac na Reddit-u:

"Bio bih jako sretan da opet surađujem sa Scottom ako je dobar scenarij u pitanju. On je vrlo talentiran i stravstven režiser i bilo bi zanimljivo opet glumiti Deckarda!"


IZVOR