Pocetna » Zanimljivosti


Hladnokrvno se presvukla na parkiralištu usred bela dana
  Ocenite članak: 0
pregleda: 456
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-29

Slike iz Hladnokrvno se presvukla na parkiralištu usred bela danaPaz de la Huerta (28) poznata je po svom divljem raskalašenom ponašanju, a nije tajna ni da voli zaviriti u čašicu.
Američku glumicu gledatelji su dosad mogli videti u brojnim delikatnim situacijama, a da joj golotinja nije nimalo strana ovaj put je pokazala na javnoj površini, tačnije, parkiralištu u Miamiju. Iako joj je toalet bio samo nekoliko koraka dalje, glumica je usred belog dana pokraj automobila, u kojem se nalazio njen muški pratitelj, besramno skidala ‘krpice’ sa sebe i pokazala svoju novu zaobljenu figuru.

Razbarušene kose s cigaretom u ruci, Paz se rešila bikinija, odenula grudnjak i gaćice i sela u automobil. Sve svoje čari glumica je već pokazala u prve dve sezone HBO-eva hita ‘Carstvo poroka’ u kojem je glumila Lucy Danzigier koja je odustala od života na pozornici kako bi uživala u ugodnijem životu kojeg joj je moćni muškarac Nucky mogao pružiti. No HBO je divljoj glumici u februaru dao otkaz uoči početka snimanja serije zbog njenih navodnih čestih ispada pod uticajem alkohola.0   Spam
Korisnica   (2012-11-29 8:34 AM)
Nista posebno.