Pocetna » Estrada i Tv


Igra prestola: Evo novih likova!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1339
Dodao/la: Stex96
datum: 2013-07-19


Mreža "HBO" saopštila da je pronašla svog princa Oberina, a uloga namenjena drugom glumcu drži se u tajnosti.
Četvrta sezona serije konačno će doneti i predstavnike dinastije Martel, a prvi među njima biće princ Oberin, poznat i kao "Crvena zmija".

Njega će glumiti Pedro Paskal, glumac iz Čilea koji je do sada igrao u serijama "Dobra supruga", "Crvena udovica" i "Grejslend".

"Crvena zmija" je princ iz Dorne, koji dolazi u Kraljevu luku da bi pokušao da se osveti "Planini", koji je ubio i silovao njegovu sestru Eliju tokom svrgavanja ludog kralja Erisa.

"'Zmija' je seksi i šarmantan, ali i opasan, zadojen mržnjom. Obožavaju ga pripadnici oba pola, a mislimo da smo našli pravog čoveka za ovu ulogu. Nije bilo lako odlučiti se", rekli su autori serije Dejvid Beniof i Den Vajs.

"HBO" je saopštio i da će u četvrtoj sezoni igrati Mark Getis, koji ne samo da glumi u novoj verziji "Šerloka Holmsa", već je potpisan i kao ko-autor. Igrao je i u popularnoj SF seriji "Dr Who".

Tvorci serije ne otkrivaju koga će igrati Getis, ali Internet zajednica, na čelu sa reporterima "Entertejnment viklija", piše da je on novi Mejs Tirel.

Četvrta sezona hit serije po romanima serijala "Pesma leda i vatre" Džordža R. R. Martina stiže sledeće godine.


IZVOR