Pocetna » Film


Imamo novog Terminatora...




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1012
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-04-23


Tim Miller i James Cameron su izabrali zvezdu Marvela za svog novog Terminatora! Gabriel Luna je novi Terminator! Najpoznatiji je po ulozi Robbie Reyes / Ghostrider u ABC seriji ‘Marvel’s Agenta of S.H.I.E.L.D.’, izabran je za glavnu ulogu u nadolazećem, šestom, Terminator filmu. Takođe je glumio u El Rey Network seriji “Matador” i filmovima “Freeheld” i “Transpecos.”

Ovaj bez naziva ‘Terminator’ nastavak će biti prvi koga će nadgledati James Cameron, još od kada je režirao, napisao i producirao ‘The Terminator’ i njegov nastavak “Terminator 2: Judgment Day.” Cameron je izabrao reditelja “Deadpool” Millera za reditelja nadolazećeg filma, u kojem će se zvezde Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton vratiti u franšizu kao T-800 i Sarah Connor. Radnja filma se još drži u tajnosti, ali ono što znamo je da će film biti direktni nastavak ‘T2’, preskačući tri nastavka kao da ih nikada nije ni bilo.

Osim Luna, glumci Natalia Reyes i Diego Bonita se takođe pridružuju ekipi. “Blade Runner 2049” zvezda Mackenzie Davis je najavljen kao deo glumačke ekipe. Paramount je objavio datum izlaska filma, a on je 22 novembar 2019 godine.



IZVOR


0   Spam
zajackod   (2018-04-26 8:39 PM) [Sadrzaj]
Jedva cekam da pogledam film ... !!!!!