Pocetna » Film


"Interstellar", čovečanstvo se seli na druge svetove




  Ocenite članak: 0
pregleda: 5076
Dodao/la: Gale
datum: 2014-08-01

Slike iz "Interstellar", čovečanstvo se seli na druge svetove Slike iz "Interstellar", čovečanstvo se seli na druge svetove Slike iz "Interstellar", čovečanstvo se seli na druge svetove


Debi Kristofera Nolana i Metjua Mekonahija na „Komik-konu“ u San Dijegu izazvao je priličnu buru, a slavni režiser i glumac odlučili su da časte okupljene sa novim trejlerom za predstojeći blokbaster "Interstellar".



Čovek odgovoran za filmove Inception i Betmen trilogiju dočekan je uz ogroman aplauz i ovacije.

Objavljeni trejler prvi je prikaz filmskog materijala iz celog ostvarenja, pošto su prvi trejleri prikazivali većinom scene iz prvog dela filma.

Iz onog što se da videti može se zaključiti da film počinje opisivanjem lošeg stanja na Zemlji i da čovečanstvo pokušava pronađe naseljivu planetu putovanjem kroz crnu rupu.



„Nekada smo gledali u nebo i pitali se gde je naše mesto pod zvezdama. Sada samo gledamo nadole i brinemo se o svom mestu u prljavštini“, reči su Mekonahijevog lika u filmu.

Uprkos činjenici da je Nolan Interstellar snimio u svom, pomalo mračnom, stilu, iz trejlera se može zaključiti da film nosi poruku nade, pošto astronauti na svom putovanju posećuju nekoliko udaljenih planeta.



Specijalni efekti su fantastični, ali deluje da je Nolan, kao i obično, akcenat stavio na priču i glumu.

Interstellar će svoju premijeru na velikom platnu imati 7. novembra.


IZVOR



+1   Spam
zvonko73   (2019-09-20 3:51 AM) [Sadrzaj]
Ma sve su odradili super osim jedne male sitnice 2 puta se vidi SAD ZASTAVA znači nije čovečanstvo nego SAD koji eto sam i tad na kraju sveta jedini traži planete ostali su već pocrkali izgleda a na kraju posle 120 godina opet na svemirskor stanici zastava SAD opet znači preživeli samo SAD ostali gde su ili je celo čovečanstvo SAD pod tom zastavom i ponovo opet na onoj Wolf planeti nov kamp opet se vijori zastava SAD o kojem čovečanstvu se tu priča naj odgovorniji za krah planetena kraju jedini prežive