Pocetna » Zdravlje


Isprobajte japansku dijetu: Za 14 dana osam kilograma manje




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1312
Dodao/la: Gale
datum: 2014-09-28


Japanska dijeta pomoći će vam da skinete čak 8 kg za dve nedelje, tvrde stručnjaci. Za to vreme ovom dijetom ćete promeniti svoje prehrambene navike, ubrzaće vam se metabolizam i izgubićete višak kilograma. Potpuno su zabranjeni brašno, šećer, alkohol i veštački sokovi, a treba piti dosta vode.

Prvi dan - Doručak: crna kafa; Ručak: 2 kuvana jajeta, kuvani kupus s malo ulja, čaša soka od paradajza; Večera: riba s roštilja.

Drugi dan - Doručak: crna kafa, kriška crnog hleba; Ručak: riba s roštilja ili kuvana, salata od povrća s malo ulja; Večera: 200 g kuvane govedine, čaša jogurta.

Treći dan - Doručak: crna kafa, dvopek od crnog hleba; Ručak: velika pečena tikvica, 2 jabuke; Večera: 2 kuvana jajeta, 200 g kuvane govedine, salata od svežeg kupusa s malo biljnog ulja.

Četvrti dan - Doručak: crna kafa; Ručak: 1 jaje, 3 kuvane šargarepe, 15 g tvrdog sira; Večera: voće.

Peti dan - Doručak: šargarepa sa sokom od limuna; Ručak: velika kuvana ili pečena riba, čaša soka od paradajza; Večera: voće.

Šesti dan - Doručak: crna kafa; Ručak: pola kuvanog pileta, kuvani kupus ili šargarepa s malo ulja; Večera: 2 kuvana jajeta, salata od povrća.

Sedmi dan - Doručak: čaj; Ručak: 200 g kuvane govedine, voće; Večera: izaberite večeru od bilo kog dana, osim trećeg.

Druge nedelje jelovnik je isti.


IZVOR


0   Spam
Plavusan   (2015-03-18 7:19 PM) [Sadrzaj]
Ljudi,pa ovo nije "dijeta"..ovo je izgladnjivanje. I ja sam ovako nesto mogao da napisem i stavim "Miloseva dijeta-za 10 dana 9 kg manje!!". Kome treba dijeta nek se javi da mu nalupam sta da jede,ups..ne jede xd da

0   Spam
Acesstes   (2014-09-29 4:16 AM) [Sadrzaj]
Neke stvari ljudi bas i ne svataju...
Kao prvo iako imamo svi iste organe to ne znaci da smo svi sekundarno isti
Kao drugo...da bi imali pravu dijetu prvo mora da se ode da se covek pregleda kod pravog strucnjaka koji zna o cemu se radi i da se po tome posle sastavi dijeta...

Ako ce se samo ovako uzimat sta kome sta odgovara...onda je najbolja dijeta da covek ne jede nista 2 dana...i treci dan da mu daju krisku hleba...ma ima da izgubis kilograma za 1 mesec da se ne prepoznas