Pocetna » Film


Isusovo uskrsnuće postaje hollywoodski triler




  Ocenite članak: 0
pregleda: 774
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-02

Slike iz Isusovo uskrsnuće postaje hollywoodski triler


Kevin Reynolds, redatelj filma Vodeni svijet i vrlo uspješne mini serije Hatfieldovi i McCoyevi sprema se napraviti triler o Isusovom uskrsnuću, prenosi The Guardian. Iz LD Entertainmenta film je opisan kao "Gladijator sa dozom misterija, svevremenski film koji objašnjava kako je došlo do prvog Uskrsa".



Resurrection donosi priču o prvih četrdeset dana nakon Isusuovog uskrsnuća i to iz perspektive agnostičnog rimskog centuriona kojeg je Poncije Pilat zadužio da istraži glasine o židovskom Mesiji koji je ustao od mrtvih i da pronađe nestalo tijelo Isusa iz Nazareta.

Cijela se priča događa u pozadini nadolazećeg ustanka u Jeruzalemu, a centurion se nalazi i sa apostolima te sa drugim povijesnim i biblijskim ličnostima što uvelike utječe na njegova vjerovanja.

Za produkciju filma zadužen je Patrick Aiello, dok scenarij potpisuje njegov brat Paul Aiello, a radio ga je u suradnji sa Karen Janszen i Reynoldsom. Iako nije službeno potvrđeno, za datum izlaska se cilja ožujak 2015., taman negdje oko Uskrsa.


IZVOR