Pocetna » Sport


Ivković: Ovo je mlad tim Olimpijakosa, treba nam vremena




  Ocenite članak: 0
pregleda: 841
Dodao/la: _Sweeper_
datum: 2011-11-07




“Meč je bio veoma napet, sve se svelo na poslednji šut. Imali smo veliku šansu da pobedimo”, bila je prva Ivkovićeva reakcija nakon što je Pablo Priđoni sedam sekundi pre kraja postavio konačni rezultat.



Srpski strateg je dodao da sadašnji tim Olimpijakosa tek treba da sakupi iskustvo za nadmetanje sa elitnom konkurencijom.



“Bili smo bolji od Kahe u prvom poluvremenu zahvaljujući boljoj odbrani, ali smo izgubili koncentraciju posle treće deonice. Dozvolili smo lake pogotke, naša preciznost šuta je počela da slabi a u ključnim trenucima smo gubili lopte. Ovo je mlad tim kome je potrebno više utakmica kako bi sakupio dragoceno iskustvo. Pa opet, imali smo na kraju šansu za pobedu ili bar produžetak, ali nismo uspeli pa mi ostaje samo da čestitam Kahi Laboral na ovoj pobedi”, rekao je posle utakmice Ivković, dok je njegov kolega sa klupe španskog tima, Duško Ivanović istakao da je bio iznenađenjen nedostatkom zalaganja u prvom delu utakmice, ali da je sve bilo mnogo bolje nakon što je Kaha preuzela vođstvo.