Pocetna » Film


Izabran glavni negativac za "Jack Reacher 2"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1692
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-09-23


Patrick Heusinger bi nakon uspješne serije "Girlfriends' Guide to Divorce" trebao zaigrati protivnika Toma Cruisea


Patricka Heusingera smo mogli gledati u manjim ulogama u raznim serijama i filmovima (Tračerica, Girlfriends' Guide to Divorce, Crni labud, Frances Ha), a čini se da je sad pred njim jedna veća uloga i to ona glavnog negativca u Jacku Reacheru 2!

Variety ekskluzivno donosi vijest da je Heusinger u završnim pregovorima za nastavak uspješnice Jack Reacher iz 2012. godine koja nam je stigla iz studija Paramount i Skydance te u kojem je glavnu ulogu ostvario Tom Cruise kao bivši vojni policajac koji putuje zemljom ispravljajući nepravdu.



Za režiju nastavka je ovaj put zadužen Ed Zwick, a u ostalim ulogama će se naći Cobie Smulders, Aldis Hodge i Danika Yarosh. Scenarij su dovršili Zwick i Marshall Herskovitz na temelju originalnog predloška Richarda Wenka (Pravednik, Ledeni ubojica).

Jack Reacher je zaradio 218 milijuna dolara diljem svijeta, a bio je snimljen na temelju serije romana Leeja Childa. Scenarij nastavka je napravljen prema romanu Never Go Back u kojem se Reacher vraća u Virginiju u jednu od vojnih baza gdje sazna da je njegov novi zapovjednik uhićen te da njega sumnjiče za 16 godina staro ubojstvo.

Jack Reacher 2 bi se u kinima trebao naći u oktobru 2016. godine.


IZVOR