Pocetna » Zanimljivosti


Izlizani marketinški trik ili nova ljubav?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1250
Dodao/la: Orion
datum: 2014-01-22

Slike iz Izlizani marketinški trik ili nova ljubav?


Glumački par, Dakota Johnson i Jamie Dornan koje ćemo gledati u dugoočekivanoj adaptaciji "50 Shades of Grey", navodno nemaju samo 'sjajnu kemiju' na setu, nego i izvan njega. Radi li se možda o samo jeftinom, izlizanom marketinškom triku, doznat ćemo zasigurno uskoro. No, ako su glasine istinite, navodno su se njih dvoje povezali i na privatnom planu, točnije, na pomolu je još jedna hollywoodska romansa.

- Kemije definitivno ima između njih dvoje. Uživaju u toj cijeloj priči koja je zapravo jako moćna - kazao je producent filma Michael De Luca te se raspričao o cjelokupnom procesu.



- Mislim da smo napravili više od pola posla i sve napreduje jako dobro. Jako sam uzbuđen - poručio je producent, a anonimni izvori medijima su otkrili i kako su eksplicitne scene seksa manje više sve snimljene.

Spomenimo i kako je Dornan, koji će utjeloviti Christiana Greya nedavno kazao kako se ne boji svoje uloge dok je autorica istoimene knjige, EL James, pak kazala kako je prestravljena oko cijele te priče snimanja filma prema njezinom erotskom bestselleru.

Film redateljice Sam Taylor-Johnson u kinima s prikazivanjem počinje 13. februara 2015. godine.


IZVOR


+1   Spam
Orion   (2014-01-22 2:09 AM) [Sadrzaj]
jedini marketing ovdje pruzaju novinari...koju je vjerojatno kuca 50 nijansi malo "pogurala"...
ruka ruku mije xD