Pocetna » Ljubav i Sex


Izludite ga novom predigrom!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 770
Dodao/la: Impi
datum: 2012-09-15


Zagrejte mu trapezoide

Ljudi obično imaju osećaj stegnutosti u ovom mišiću, koji je lociran između lopatica. Opustite ga tako što ćete sipati ulje za masažu na njegov vratni pršljen. Neka vaši palčevi klize duž njegove kičme i sa strane po lopaticama, a zatim ih iskoristite kako biste mu izmasirali gornji deo leđa i ublažili stres koji se tu nataložio.


Uzbudite ga

Lagano lupkajte po njegovim leđima ivicama svojih ruku. Ovo će stimulisati erotičnu energiju i nervni impulsi će pojuriti direktno do njegovih genitalija.

Koristite svoje usne

Obrišite svaki trag ulja ili losiona sa njegovog tela. Udahnite duboko i svojim usnama prelazite od kraja njegove kičme do početka vrata, sa jednom usnom na svakoj strani kičme. Izdišite polako dok pomerate usne duž njegove kičme.

Stvorite trenje

Koristeći ruke, masirajte ga od osnove kičme do vrha njegovog vrata. Krenite polako i koristite dominatniju ruku. Nežnim i ponovljenim pokretima gore-dole vrhom vaše ruke koristeći trenje generisaćete toplotu koja će mu veoma prijati.

 
I ovo:

Tantrički seks za početnike
Neka bude još vrelije

Stvarajući trenje menjajte brzinu kretanja ruku između njegovih lopatica. Ovo će podići nivo relaksacije i dodati još vreline njegovom telu.

Zagrejte njegovo međunožje

Opkoračite svog muškarca i okrenite glavu ka njegovim stopalima. Počnite od njegovih članaka koristeći palac i kažiprst kako biste stvorili pritisak sa svake strane njegovih tetiva dok mu masirate nogu (ne stvarajući pritisak na samu tetivu). Zašto baš članak? Tu se nalazi tačka pritiska koja ide uz tetivu a stimuliše prostatu i povezana je sa genitalijama. Vaš dragi možda neće ni primetiti peckanje u svjoj nozi, ali to je znak da ste blizu cilja – jer će svo zadovoljstvo osetiti tamo dole.

Masirajte ga telom

Evo ga jedan super-seksi deo: Potpuno se skinite i svojim telom masirajte dragog. Kako biste to uradili, utrljajte ulje za masažu ili losion na sebe (što više to bolje), te se prevlačite preko celog njegovog tela. Potom ga okrenite na drugu stranu i ponovite, ali ne dozvolite da ulazi u vas.

Stimulišite njegove bradavice

Ove erogene zone su kod muškaraca obično zapuštene. Dok ležite na njemu, ližite i sisajte njegove bradavice. To će mu zaista prijati. U ovom momentu, velike su šanse da nećete biti u stanju da čekate previše dugo pre nego pređete na akciju.