Pocetna » Film


Jack Nicholson neće više snimati filmove!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 262
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-23

Slike iz Jack Nicholson neće više snimati filmove!


Iako su se ne tako davno pojavile glasine kako se Jack Nicholson definitivno povlači iz filmskog svijeta nakon toliko dugo godina rada i to navodno zbog problema s pamćenjem, sam glumac je sve takve navode oštro demantirao.

Ne samo to, nego je kazao kako ima mozak jednog matematičara i da ne odlazi tehnički u mirovinu, nego da samo nema više volju snimati filmove.- Neću raditi i snimati do smrti, to nije razlog zašto sam ovo sve skupa i započeo. Jednostavno više nemam želju, imao sam ju, ali sada ju više nemam. Ne moram stalno biti eksponiran u javnosti. Prošla me zastrašujuća misao jer mi se čini da ljudi u 20-ima i 30-ima više ne žele da ih netko ili nešto dirne i motivira. Čini mi se da samo možda žele gledati više nasilja, bombi, eksplozija... jer su s tim odrasli. Ja nikada neću snimiti takav film - poručio je ogorčeni glumac, inače vlasnik i dobitnik tri nagrade Oscar.

Spomenimo kako je njegovo posljednje filmsko ostvarenje u kojem se pojavio bilo 2010. godine, a radilo se o komediji "How Do You Know" u kojoj su još glumili Reese Witherspoon, Paul Rudd i Owen Wilson. Hoće li se možda ipak predomisliti, ne znamo, s obzirom da trenutno nije najavljen niti jedan projekt u kojem je slavni glumac angažiran.


IZVOR