Pocetna » Film


James Bond susreće X-Men: stigao trailer za 'Kingsman: The Secret Service'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2536
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-22

Slike iz James Bond susreće X-Men: stigao trailer za 'Kingsman: The Secret Service'


X-Men: Dani buduće prošlosti u kina stiže sutra pa je pravo vrijeme za predstavljanje novog filma Matthewa Vaughna, redatelja prethodnog nastavka!

Redatelj i scenarist Matthew Vaughn dosadašnjim se radom iskazao kao pravi izbor za akcijske filmove: donio nam je neobični Kick-Ass, a spomenutim nastavkom X-Men: Prva generacija vratio je franšizu 'na pravi put' (fanovi žale što je odustao od nastavaka). Sada pretvara Colina Firtha u pravu akcijsku zvijezdu akcijskim trilerom Kingsman: The Secret Service!



Firth tako glumi tajnog agenta stare škole Jacka Unwina koji za zadatak dobije trenirati svog problematičnog i pametnog nećaka koji bi trebao postati vrhunski agent, odnosno novi James Bond.

Riječ je naravno o supertajnoj špijunskoj organizaciji koja regrutira mlade i talentirane ljude s ulice, a program koji moraju proći i više je nego zahtjevan. No, vremena je sve manje jer ludi tehnološki genijalac prijeti čovječanstvu...

Kingsman: The Secret Service za čiji je scenarij zaslužna Jane Goldman (X-Men: Prva generacija) temelji se na stripu Marka Millara (Kick-Ass), dakle riječ je o drugoj Vaughnovoj adaptaciji Millarovog stripa.

Poznata glumačka imena u filmu su među ostalim Samuel L. Jackson (glavni negativac), Michael Caine, Stanley Tucci i Jack Davenport.

Kingsman: The Secret Service u kina stiže krajem listopada.


IZVOR