Pocetna » Zanimljivosti


Janko i Viktor slavili do zore
  Ocenite članak: 0
pregleda: 328
Dodao/la: AiM
datum: 2014-01-20


- Tipsarević je sa 100 najbližih prijatelja i porodicom subotnje veče proveo proslavljajući rođenje ćerkice, a veselo društvo se okupilo u Novom Sadu.

- Naslednica Janka i Biljane Tipsarević stigla je u petak, a kako saznajemo u bolnici gde se porodila dizajnerka, i ona i beba se osećaju odlično. Dok su se njih dve odmarale, Janko je slavio, a pored teniserove porodice najveseliji je bio Viktor Troicki.

- Bio sam u Novom Sadu, slavili smo celo veče. Bilo je sjajno, zaista smo se lepo proveli. Jako sam srećan zbog Janka i Biljane što su postali roditelji jedne divne devojčice. Presrećan sam što im se nešto tako lepo dogodilo. Na njima je sada da izaberu ime. Najvažnije je da je beba dobro i da je zdrava. Godina je počela na najlepši mogući način, nadam se da će se tako i nastaviti - kaže Troicki za „Blic“ nakon slavlja koje je potrajalo do zore.

- Celo društvo u kom je pored tenisera, prijatelja i porodice bio i lekar Dragan Stajić koji je porodio Biljanu slavilo je najpre u novosadskom restoranu „Knin“. Za to vreme Janko je ostao bez nekoliko košulja i majica koje su mu tradicionalno pocepali prijatelji čestitajući što je postao otac. Najizdržljiviji od njih nastavili su slavlje u klubu „Muzej“ na Petrovaradinu, gde ih je čekao separe.
Jankov tata Pavle kaže da se ne seća da je ikada bio srećniji.

- Osećam se kao da me izbacio Dunav, toliko sam umoran, ali i presrećan. Bilo je veoma euforično slavlje sinoć, svi su bili mnogo veseli, Janko je ceo bio iscepan, ali i presrećan, ne znam da li se ikada tako radovao nečemu - kaže ponosni deda, koji će unučicu videti tek kada izađe iz porodilišta.

- Inače, Biljana Tipsarević se porodila u petak u Novom Sadu, u 20.23, kada je na svet donela zdravu devojčicu tešku skoro četiri kilograma i dugačku 52 centimetra.


IZVOR