Pocetna » Film


Jason Bourne se vraća!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1300
Dodao/la: Gale
datum: 2014-09-16

Slike iz Jason Bourne se vraća!


Čini se da Matt Damon i Paul Greengrass imaju još jedan Bourneov film u pripremi. Iako su mjesecima negirali glasine oko nastavka, Deadline prenosi kako se Damon i Greengrass sada zaista nalaze u pregovorima sa Universalom o vraćanju Matta Damona u ulogu profesionalnog ubojice koji je izgubio pamćenje.

Greengrass navodno ne bi samo režirao film već bi napisao i scenarij za njega. Scenarij za trilogiju napisao je Tony Gilroy uz nekolicinu drugih scenarista, dok Greengrass, koji potpisuje scenarij filma Let 93 te je režirao drugi i treći dio o Bourneu, do sada nije sudjelovao u pisanju priče o Bourneu.



Mattu Damonu je uloga Bournea već nakon prvog filma 2002. učvrstila poziciju na A-listi glumaca te je Bourneova trilogija zaradila skoro milijardu dolara na svjetskim kino blagajnama. No nakon snimljene trilogije, Universal je nastavio bez Damona i Greengrassa, snimivši film Bourneovo naslijeđe 2012. godine sa Jeremyjem Rennerom u ulozi špijuna Aarona Crossa.

Bourneovo naslijeđe trebalo je dobiti i svoj nastavak, koji je već bio i određen za srpanj 2016., uz redateljsko vodstvo Justina Lina, redatelja Brzih i žestokih, no ukoliko će se raditi nastavak originalne trilogije, nastavak Naslijeđa je upitan.


IZVOR