Pocetna » Film


Jezivi nagovještaj nove sezone "Igre prijestolja"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1657
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-02-17


Šesta sezona popularne fantastične HBO-ove serije na male ekrane stiže krajem aprila, tačnije 24.4.


učer nas je HBO odlučio počastiti kratkom najavom nove sezone popularne serije Igra prijestolja, koja nam zapravo ponovno ne otkriva apsolutno ništa.

Trailer je smješten u poznatu sobu unutar Kuće crnog i bijelog, koja sadržava ljudska lica kako bi ih mogli koristiti oni koji tamo rade. Umjesto zidova punih nepoznatih lica, jezivi nam trailer prikazuje neka poznata.



Tu su Ned Stark i Robb Stark, čiji glas čujemo kako mrmlja o dobivanju bitki i gubljenju rata. Dobivamo i hladne emocije Catelyn Stark, Joffreya koji priča o mučenju drugih, a tu je i Jon Snow. Jon Snow, njegova glava na zidu među drugim mrtvima.

No, pretpostavljamo kako ti kadrovi neće biti dio nove sezone jer nam u nastavku prikazuje Tyriona Lannistera, čije se lice također nalazi na zidu, a oko njega su Daenerys, Sansa, Arya, Cersei i Jamie. Možda nas jednostavno žele podsjetiti kako "svi ljudi moraju umrijeti".

Što nam donosi šesta sezona ne znamo jer su premašili knjige Georgea R.R. Martina, a producenti detalje drže obavijene velom tajne i tek nam tu i tamo otkriju neku natuknicu, ali baš ništa konkretno. Neki dan su otkrili nekoliko fotografija iz nove sezone tako da znamo da su neki likovi prikazani u ovom teaseru i dalje živi, ali koliko dugo saznat ćemo nakon 24. aprila, kada šesta sezona počne s prikazivanjem.


IZVOR



+1   Spam
SuCkDuBsTeP   (2016-02-17 7:33 PM) [Sadrzaj]
Ma Daenerys nece biti mrtva to je sigurno.


0   Spam
DonDS   (2016-02-24 2:59 PM) [Sadrzaj]
Sad ce i oni kao arrow 3 puta umre 4 puta ozivi :D 100% xD