Pocetna » Film


Joaquin Phoenix u filmu "Batman vs. Superman"?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 982
Dodao/la: Orion
datum: 2013-12-19


Od trena kad je objavljena vijest kako će se raditi nastavak filma o Supermanu počela su nagađanja tko bi se mogao naći u ulozi njegovog najvećeg neprijatelja - Lexa Luthora. Na početku se spominjalo ime Bryana Cranstona no on nas je vrlo brzo razočarao opovrgnuvši te glasine. I od tada je ta tema više-manje na čekanju.

Danas su se internetom proširile glasine o angažmanu Joaquina Phoenixa na nadolazećem filmu Warner Brosa, uz nagađanja o kojoj bi se ulozi moglo raditi. Variety je iz pouzdanih izvora saznao kako je Phoenix u pregovorima za vrlo važnu ulogu u filmu Zacka Snydera koji će biti svojevrsni nastavak ovogodišnjeg hita Čovjek od čelika, ali nisu rekli za koju.

Za sada možemo samo nagađati kako bi se moglo raditi o ulozi Supermanovog velikog neprijatelja Lexa Luthora. No trenutno se radi samo o glasinama jer čak i ako Warner Bros želi Phoenixa za ulogu to ne znači da će je ovaj i prihvatiti. Phoenix je do sada dosta uspješno izbjegavao uloge u blockbusterima i akcijskim filmovima te je navodno već prije odbio i ulogu Jokera u Vitezu tame te onu Brucea Bannera (Hulk) u Osvetnicima tako da ne bi previše iznenadila vijest da nije zainteresiran.

Međutim, ukoliko pristane pridružit će se Henryju Cavillu, Benu Afflecku, Gal Gadot, Diane Lane i Lawrence Fishburnu koji su već poznati dio glumačke ekipe kao i Amy Adams s kojom je posljednje glumio u filmu Ona Spike Jonzea, koji sa prikazivanjem u hrvatskim kinima počinje krajem siječnja 2014.


IZVOR