Pocetna » Film


John Turturro zamijenit će Roberta De Nira u seriji 'Criminal Justice'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 622
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-23

Slike iz John Turturro zamijenit će Roberta De Nira u seriji 'Criminal Justice'


Glavna uloga u novoj mini seriji Criminal Justice u produkciji HBO-a koja je u pripremi već duže vrijeme, originalno je bila namijenjena za pokojnog Jamesa Gandolfinija. No ne samo da još nisu sa produkcijom počeli nego ponovno mijenjaju glumačku ekipu.

Robert De Niro koji je pristao biti zamjena nakon smrti zvijezde serije Obitelji Soprano, morao je odustati od sedmosatne mini serije zbog prenatrpanog rasporeda. The Hollywood Reporter je prenio vijest kako će ga zamijeniti zvijezda filma Tko je ovdje lud? John Turturro.



Criminal Justice je američka adaptacija istoimene BBC-jeve drame Petera Moffata iz 2008. te je originalno bila planirana kao serija no nakon pilot epizode su potpunosti odustali od svega da bi kasnije promijenili mišljenje te donijeli odluku kako će se serija prikazati u limitiranom izdanju.

Radnja prati Jacka Stonea (Turturro), odvjetnika u lovu na slučajeve koji se upetlja u slučaj obrane mladića optuženog za ubojstvo djevojke u Upper West Sideu u New Yorku. Redatelj i izvršni producent serije je Steve Zaillian dok scenarij potpisuje Richard Price. Glumačku ekipu čine i Riz Ahmed, Bill Camp, Peyman Moaadi i Poorna Jagannathan.


IZVOR