Pocetna » Film


Johnny Depp kao Harry Houdini




  Ocenite članak: 0
pregleda: 896
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-30

Slike iz Johnny Depp kao Harry Houdini


Johnny Depp u pregovorima je za ulogu poznatog mađioničara Harryja Houdinija u filmu koji rade Lionsgate i Summit pod nazivom The Secret Life of Houdini: The Making of America's First Superhero. Redateljsku palicu preuzet će Dean Parisot (Red 2).

Priča, za koju kažu da je avantura u stilu Indiane Jonesa, prikazuje Houdinija ne samo kao vrhunskog umjetnika koji se mogao izvući iz bilo koje situacije već i kao istražitelja svijeta okultnog. Noah Oppenheim je napisao scenarij koji se temelji na istoimenoj knjizi Williama Kalusha i Larryja Slomana.



Depp posljednjim odabirima uloga nije baš oduševio te trenutno iza sebe ima dva poprilično velika promašaja - prošlogodišnji Usamljeni osvetnik te ovogodišnji Uzvišenost. No također ga čekaju nastavci blockbuster franšiza u nadolazećoj godini: Pirati s Kariba 5 te nastavak Alise u zemlji čudesa. Alisu 2 će snimati kada završi sa kriminalističkom dramom Black Mass Whiteya Bulgera.

Jedino pitanje koje se sada postavlja jest hoće li Secret Life of Houdini snimati prije Pirata 5? Lionsgate navodno već u studenom ove godine ima namjeru početi sa snimanjem što bi početak produkcije Pirata s Kariba pomaknulo na početak 2015.


IZVOR