Pocetna » Film


Johnny Depp u mafijaškom filmu "Black Mass"




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1240
Dodao/la: Gale
datum: 2014-02-11

Slike iz Johnny Depp u mafijaškom filmu "Black Mass"


Potvrđeno je kako će Johnny Depp glumiti u mafijaškom filmu Black Mass o Whiteyju Bulgeru s kojim ga se povezivalo još prošle godine no ubrzo je objavljeno kako je odustao od projekta.

Navodno se ponovno zainteresirao za projekt kada je Scott Cooper odabran za redatelja, a sad je vijest o njegovom angažmanu postala i službena. Depp će utjeloviti samog Buglera dok bi njegovog suradnika iz FBI-ja, Johna Connollyja, trebao glumiti Tom Hardy no on je tek u početnoj fazi pregovora.


Johnny Depp i Tom Hardy

Priča se vrti oko nemilosrdnog bostonskog kriminalnog šefa koji je bio inspiracija za likove kao što su Jack Nicholsonov lik u filmu Pokojni ili onaj Petea Postlethwaitea koji je glumio u Gradu lopova. Film Black Mass temeljit će se na bestselleru New York Timesa Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob koji potpisuju Dick Lehr i Gerald O'Neill.

Bulger je također bio FBI-jev doušnik kako bi mogao diskretno uništiti neprijateljsku bandu. No na kraju se sve okrenulo protiv njega, dvostruko je prevaren te su ga kazneno progonili federalci, zajedno s njegovim partnerom i originalni FBI-jevim agentom koji je s njim surađivao.


IZVOR