Pocetna » Film


Još jedan video za novu sezonu serije "Zakon braće"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 772
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2017-02-07


Braća Scofield se spremaju za novi bijeg u novih 9 epizoda koje u aprilu stižu na Fox


Mnogima omiljena serija Zakon braće (Prison Break) se vraća za malo manje od dva mjeseca!



2009. Krajem jula te godine smo imali priliku pogledati zadnje epizode / TV film serije Zakon braće koja je za mnoge fanove završila razočaravajuće zbog smrti omiljenog glavnog lika, Michaela Scofielda. No, serija se vraća na male ekrane i svi omiljeni likovi su tu.

U novoj, petoj sezoni Lincoln (Dominic Purcell) i Sara (Sarah Wayne Callies) od T-Baga (Robert Knepper) saznaju neočekivanu informaciju: Michael (Wentworth Miller) je živ i nalazi se u zatvoru u Jemenu. Čini se da je vrijeme za novi bijeg! Uz njih ponovno ćemo gledati Fernanda Sucrea (Amaury Nolasco), Benjamina Milesa "C-Notea" Franklina (Rockmond Dunbar) i Paula Kellermana (Paul Adelstein). Iz Fox-a stiže novi promo serije, trailer u trajanju od skoro 2 minute smo mogli vidjeti prije 3 sedmice.



Glavne zvijezde serije su objeručke prihvatile repriziranje svojih uloga: „Wentworth i ja smo radili na seriji Flash nakon što se nismo vidjeli duže vrijeme. Jedna od prvih tema nam je bila Zakon braće; nismo se ni snašli i u Foxu su pričali o snimanju nastavka i onda je odjednom već snimanje bilo odobreno“, izjavio je Purcell u nedavnom intervjuu za TVGuide. To brzo odobravanje mogu zahvaliti fanovima i Netflixu jer je na toj streaming platformi jedna od najgledanijih TV serija. I ne gledaju je samo stari fanovi, već je okupila jednu cijelu novu generaciju obožavatelja koji su bili premladi kad se serija originalno prikazivala.

Podsjetimo, nova sezona je u planu još od lipnja 2015., a osim glavnih zvijezda vraća se i kreator serije Paul Scheuring. Iako je Michael bio mrtav u finalu serije šefica Fox-a Dana Walden je izjavila da će serija dati logično i uvjerljivo objašnjenje zašto je lik još uvijek živ.

Zakon braće se vraća u limitiranom izdanju od 9 epizoda na američkom Fox-u 4. aprila, a u nastavku pogledajte trailer.



IZVOR