Pocetna » Film


Josh Trank o "Fantastičnoj četvorki"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 290
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-04-06


Prvi teaser nije otkrio mnogo o "Fantastičnoj četvorki", a u novim isječcima redatelj je predstavio mlade i talentirane glumce


Nova i suvremena itiracija omiljene Marvelove ekipe, Fantastične četvorke, nastavlja se na dugu, štoviše jednu od najdužih tradicija okupljanja superjunaka u tim koji se bori za spas Zemlje.

Radnja nove verzije "Fantastične četvorke" usredotočit će se na četvoro mladih, koji teleportacijom u nepoznatu i opasnu dimenziju svemira zadobiju posebne moći, individualne sposobnosti koje ih učine idealnim oružjem u borbi za spas Zemlje. Oni moraju naučiti savladati i kontrolirati svoje moći kako bi se uspješno oduprli glavnom neprijatelju, koji je od bliskog prijatelja postao zakleti protivnik.

U glavnim ulogama četvorke nalazimo Gospodina Fantastičnog, Nevidljivu Ženu, Ljudsku Baklju i Stvora. Superjunake ćemo ovog puta vidjeti na samom začetku njihove junačke karijere, mlade i neiskusne. Njih su utjelovili Jamie Bell, Kate Mara, Michael B. Jordan i Miles Teller.

U kratkim video isječcima redatelj Josh Trank predstavlja glavnu četvorku i objašnjava zašto su upravo ovi glumci idealni za junačke uloge "Fantastične četvorke".

Dok je Michaela B. Jordana, s kojim je surađivao i ranije (Kronike), opisao kao suštinu Johnnyja Storma, karizmatičnog, pametnog i prijateljskog lika, Jamiea Bella je izabrao iz razloga što je Bellu ovakva uloga inače netipičan izbor.

Što se tiče izbora Kate Mare i Milesa Tellera, svoje oduševljenje njihovim glumačkim talentom ni redatelj ni scenarist Simon Kinberg nisu krili.

Kate Mara je osvojila njihovu naklonost na audiciji s Michaelom B. Jordanom. Kemija koju su njih dvoje imali u zajedničkim trenutcima idealno je oslikavala dinamiku između brata i sestre.


IZVOR