Pocetna » Estrada i Tv


Jugoslav Ćosić odlazi sa B92




  Ocenite članak: 0
pregleda: 790
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-29


Jugoslav Ćosić, novinar i voditelj Televizije B92, karijeru nastavlja na poziciji direktora informativnog programa regionalne televizije N1 koja uskoro počinje sa emitovanjem.

Jedan od prvih aduta televizije N1 biće upravo Ćosić. Potvrdu smo dobilu od novinara koji je koji je, između ostalog, na B92 radio emisiju „Između dve vatre“.

- Mogu da vam potvrdim da sam razgovarao sa menadžmentom N1 televizije o poziciji njuz direktora u Beogradu i da smo načelno postigli dogovor. Veoma sam srećan što ću biti u prilici da učestvujem u jednom, tako zanimljivom i inspirativnom projektu, koji i u tehnološkom i u profesionalnom smislu prati vrhunske standarde televizijske medijske industrije - kaže Ćosić za „Blic“ i dodaje da je uveren da će „nova televizija doneti jedan nov, nezavisni, pozitivan i mobilan medij“.

Kako je ranije saopšteno, N1 je regionalni partner kompanije Si-En-En emitovaće program iz tri centra u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, kao i iz lokalnih centara smeštenih po gradovima celog regiona, a program će moći da prati više od 15 miliona gledalaca u tri zemlje.

Takođe, ranije je najavljeno da će kanal N1 emitovati i odabrane programe Si-En-Ena prevedene na lokalne jezike.


IZVOR