Pocetna » Film


Julia Roberts i George Clooney ponovno skupa na velikom ekranu
  Ocenite članak: 0
pregleda: 384
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-15


Filmu "Money Monster" pridružili su se slavni glumci Julia Roberts i George Clooney te mlada zvijezda Jack O’Connell


Wall Street drama pod redateljskom palicom poznate holivudske glumice Jodie Foster, Money Monster, potiho je okupila svoju glavnu glumačku ekipu.
Jodie Foster, kojoj redateljska stolica nije strana, a ni nova, ove se godine osim u filmovima za koje je pobrala najsjajnije kritike okušala i u režiji pojedinih epizoda iznimno popularnih televizijskih serija Kuća od karata i Orange Is the New Black.

Što se tiče novog trilera, Money Monster prati priču o televizijskoj zvijezdi Leeju Gatesu koji u svojoj emisiji dijeli financijske savjete za ulaganje na burzi. Kada njegovi savjeti odvedu Kylea u propast, ovaj se odluči Gatesa uzeti za taoca tijekom televizijskog prijenosa. Cijela zemlja budno gleda ovaj neplanirani reality show dok tv zvijezda i njegova producentica pokušavaju razriješiti situaciju s otmičarem.

Popularnu, ali iskvarenu televizijsku zvijezdu Leeja Gatesa glumit će George Clooney, dok će njegova producentica biti Julia Roberts, a otmičara na izmaku svojih snaga odglumit će Jack O’Connell.

Prvi puta nakon Oceanovih 11 Julia Roberts i George Clooney zajedno će zasjati na velikom platnu. George Clooney trenutačno u planu ima još dva filma, Hail, Caesar! i Tomorrowland, a Juliju Roberts ćemo gledati u remakeu filma Tajna u njihovim očima.

Mladi Jack O’Connell bio je napoznatiji po svojoj ulozi u britanskoj seriji za mlade Nabrijani, a da njegov glumački talent sadrži i raspon emocija neophodan za ulogu u ovakvoj drami, odnosno trileru, pokazuju njegove odlične uloge u britanskim filmovima Ovo je Engleska i Pravila preživljavanja.


IZVOR