Pocetna » Film


Jurassic World: Dominion je odložen za 2022.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1139
Dodao/la: Nutella92
datum: 2020-10-23


Dinosaurusi će morati da ostanu izumrli još jednu godinu nakon što je premijera filma "Jurassic World: Dominion" odložena za 2022.

 Originalno Universal je planirao da poslednji Jurassic Park nastavak stigne na leto 2021. godine.

Jurassic World: Dominion je trebalo da stigne u bioskope sledećeg leta, ali iz Universal Pictures su najavili da je planirani datum sada 10. jun, 2022. Universal je takođe ovom prilikom objavio i poster sa novim 2022. datumom.

Snimanje filma Jurassic World: Dominion je moralo da se prekine u martu ove godine zbog COVID-19 pandemije, ali je nastavljeno preko leta. Na setu su morala da se poštuju stroga pravila protiv COVIDa kao što su redovno testiranje, provere temparature i izolacija glumačke postave. Variety je takođe preneo da se snimanje Dominiona najverovatnije završava za nekih mesec dana.

Chris Pratt i Bryce Dallas Howard vraćaju se u novom nastavku, zajedno sa triom zvezda iz originalnog Jurassic Park filma koji čine Sam Neil, Laura Dern, i Jeff Goldblum. Colin Trevorrow se takođe vraća kao režiser.

Jurassic World: Dominion je poslednji u nizu filmova čije su premijere odložene zbog COVID-19 pandemije, kao i oporavka bioskopske industrije koji je sporiji nego što se očekivalo.



IZVOR