Pocetna » Film


Južni vetar ponovo duva!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 697
Dodao/la: Nutella92
datum: 2019-05-31


Dobitnička ekipa predvođena rediteljem Milošem Avramovićem ponovo se okupila i počela da radi na snimanju nastavka filma, koji je prošle godine videlo više od milion ljudi i koji je, posle mnogo godina, vratio gledaoce bioskopu, kao i igrane televizijske serije „Južni vetar“.

Na različitim lokacijama u Srbiji započelo je snimanje filma “Južni vetar 2”, ali i TV serijala koji realizuju Radio-televizija Srbije i produkcijska kuća “Režim”. Po prvi put, imaćemo priliku da u istoj godini gledamo dva potpuno različita projekta, koje će vezivati jedna zajednička linija priče. Za sve one koji su zavoleli lik Petra Maraša (koga tumači Miloš Biković) film i serija biće potpuno novi izazov. 

Scenaristi Miloš Avramović i Petar Mihajlović doneće nam u 2020, neočekivane zaplete, ljubavi i anegdote, a glumačku ekipu će i dalje predvoditi Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Miloš Timotijević, Dragan Bjelogrlić, Jovana Stojiljković... ali i veliki broj novih likova koje ćemo tek upoznati.  

Snimanje filma i serije trajaće do kraja 2019, a naredne godine nas očekuje velika premijera filma u Beogradu, kao i 14 premijernih epizoda TV serijala koji će biti emitovan ekskluzivno na RTS. Urednik televizijske serije je Marko Novaković.

Pored rada na nastavku ove neverovatne akcione sage, produkcijska kuća „Režim“ paralelno pokreće i humanitarnu fondaciju pod nazivom „Sačuvaj osmeh“. Svesni velikog javnog prisustva koje privlači projekat „Južni vetar“, autorska i glumačka ekipa će tokom ovog projekta, zajedno sa sponzorima i partnerima, prikupljati novac za obnovu i pomoć Klinici za dečiju onkologiju u Beogradu.



IZVOR