Pocetna » Estrada i Tv


Kajli Minog savladala lekcije ljubavi.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 919
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-02-01


Kajli Minog će 2012. biti u znaku K25. Ona će obeležiti četvrtinu veka koliko je aktivna u muzičkoj industriji. Snimila je poseban spot u kome izgleda bolje nego iz vremena kada je objavila prvi singl, promovisala je sajt kylie.com, a priprema i nov album. Sa 43 godine jedva se naziru sitne bore, a posle izlečenog raka dojke za sebe kaže: Konačno sam srećna!

Njena karijera imala je uspone i padove, a danas kaže da joj je prošlogodišnja turneja najznačajnija - usledila je posle konačnog prestanaka petogodišnje terapije i korišćenja lekova.
- Nisam volela da pijem lekove, mrzela sam ih na neki način, ali oni su mi ulivali sigurnost da ću biti dobro. Bila sam bezbrižna u tim trenucima. Ipak, došao je kraj, sada sam potpuno izlečena osoba. A nastupi su bili deo moje proslave, moje pobede - ispričala je džepna Venera za "Daily mail".
Mračan i mučan period, koji su obeležili tretmani, suze, strahovi, samoća, podrška porodice i prijatelja bili su neophodni da Kajli konačno spozna sebe i bez ustezanja i straha pokazuje osećanja. Prekinila je vezu sa Oliverom Martinezom.

- Ranije sam mislila da je posle svakog raskida kraj svega i da mi se više nikada neće dogoditi ljubav. Sada sam drugačija. Učim kao dete i o sebi i o drugima. Radujem se i uživam u životu, svašta planiram i priželjkujem - rekla je.
Spoznaja o sebi učinila je otvorenijom za sebe i druge. Tako je usledila i romansa sa španskim modelom Andres Velencoso(33).
- To je najdivnija i najintenzivnija veza u kojoj sam bila - objasnila je svoje emocije koje već tri godine gaji prema zavodljivom momku.

Iako su zbog posla često razdvojeni, Kajli ne žali zbog toga i sve posmatra sa vedrije strane.
- Nekada mi nedostaje njegov utešni zagrljaj ili običan poljubac u prolazu. Kada imam loš dan potrebna mi je podrška, ali sam shvatila da nije loše ni da se u tim trenucima osamim i skupim snagu da nastavim. U našoj vezi je dosta toga harmonično, dobro izbalansirano. To je ona suština koja mi ranije nedostajala - rekla je uz diskretan osmeh i nadu da će jednog dana postati majka.