Pocetna » Ljubav i Sex


Kako bi trebalo da izgleda savršena žena?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 979
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-04-17


Muškarac bi trebalo da bude dobar, pažljiv, da ima smisao za humor, da bude džentlmen i po mogućnosti zgodan. A kakve osobine i kvalitete priželjkuju muškarci kod žena i kako to treba da izgleda savršena žena?


Naravno ukusi se razlikuju, ali baš kao što većina žena priželjkuje muškaraca koji je duhovit, pažljiv i brižan, tako i muškarci generalno priželjkuju određene kvalitete kod žena, piše Sheknows.com.


Donosimo šest ključnih osobina koje čine savršenu ženu i devojku iz snova.


Savršena žena zna pravu dozu seksipila
Velika je zabluda da muškarci misle kako njihova savršena žena mora da se odeva veoma izazovno, čak i pomalo provokativno. Istina je da muškarci vole seksi žene, ali velika je razlika od malo pokazivanja kože i nošenja minića za vreme službene večere. Savršena žena zna kako da bude seksi u pravoj meri u kombinaciji sa stilom i samopouzdanjem. Prava doza seksipila uključuje malo izazovnosti, maštovitog kombinovanja i naglašavanja tačno onoga što želite, ali bez preterane provokativnosti. Zapamtite, savršena žena zna da koketira i zavodi pogledom i za to joj nije potreban minić ili duboki dekolte.


Savršena žena je kul
Neke od najvećih svađa među parovima izbijaju upravo iz razloga što muškarci žele da gledaju neku utakmicu ili sportski prenos. Savršena žena razume da muškarci obožavaju sport i da ne mogu da se bore protiv toga te im je savršeno jasno da će prosečan muškarac prvom prilikom preskočiti subotnju potragu za lampom za dnevni boravak i dohvatiti daljinski kako bi odgledao neku utakmicu. Ipak, u svemu postoji granica, pa bi i muškarci trebalo da znaju gde ta granica tolerancije prestaje.


Savršena žena je pametna i duhovita
Muškarci jednostavno obožavaju kada se žena smeje njihovim šalama, ali isto tako im je neodoljivo kada su i one duhovite. Savršena žena trebalo bi da zna da ispriča šalu, da se našali na tuđi račun, ali isto tako i prihvatiti šalu na vlastiti račun bez ljutnje. Osim toga, nijednog muškarca koji traži ozbiljniju vezu neće privući lutkica, oni žele žene sa stavom i vlastitim mišljenjem.


Savršena žena ima vlastiti život
Muškarci vole osećaj da su svojim devojkama potrebni, ali ne žele da budu jedina stvar u njenom životu. Savršena žena ima karijeru, vlastiti krug prijatelja i nešto što je strastveno zanima. Naime, ako bismo upitali muškarce, mnogi bi se složili da nema ničega odbojnijeg od žene koja se poput pijavice uhvati za svaki aspekt muškarčevog života.


Savršena žena je realna
Nijedan muškarac za dugogodišnju partnerku ne priželjkuje kraljicu drame. Veze nisu uvek bajkovite i naravno da svađe izbiju, ponekad i češće no što očekujemo, ali muškarce će pre privući žene koje stoje "na zemlji" i koje su realne. Kada dođe do svađe ili žustre rasprave, nijedan muškarac ne želi da se nađe u centru drame, plača i pretnji: San svakog muškarca je žena koja problem može da raspravi smireno, zrelo i racionalno.


Savršena žena zna da voli
Po pitanju ljubavi muškarci su doista razmaženi i ponekad su poput male dece: Oni jednostavno žele da budu voljeni. Kada imaju loš dan žude za bezrezervnom podrškom, kada dobro izgledaju traže kompliment, a ne smete zaboraviti da ih pohvalite nakon što se iskažu u spavaćoj sobi. Savršena žena zna kako da bezrezervno voli svog muškarca.