Pocetna » Ljubav i Sex


Kako da budete magnet za muškarce




  Ocenite članak: 0
pregleda: 897
Dodao/la: Sanja
datum: 2012-07-08


Postoje devojke na koje svi tipovi padaju, a postoje i one koje niko ne primećuje. Otkrivamo tajne ovih prvih, naravno…

Sigurno poznajete barem jednu cicu kojoj se frajeri neprekidno nabacuju, iako možda i nije najlepša i najzgodnija devojka u ekipi. E pa, ta devojka zna tajne trikove kojima momci teško odolevaju, a da možda toga i nije svesna!

Više od 50 odsto komunikacije odvija se putem govora tela i zato nije potrebno mnogo vremena da na podsvesnom nivou procenimo nekoga. Muškarci će odlučiti za samo sedam sekundi gledanja u vas da li žele da vam priđu i razgovaraju sa vama ili ne. (Na isti način, naravno, i vi procenjujete njih.)

Koliko god ovo delovalo nezgodno, projektovanje privlačne slike o sebi u tako kratkom vremenu je zapravo prilično lako. Samo koristite ove tihe trikove za zavođenje i svaki tip koji bude imao dovoljno sreće da pogleda u vašem pravcu, osetiće trenutnu potrebu da vam priđe i upozna se.

Gardroba koja deluje kao magnet

- Iako su pruge i printovi sada u trendu, jednobojne stvari imaju veću moć. One ostavljaju utisak da se radi o stabilnoj osobi, na koju se možete osloniti. Ako želite da nosite crnu, neka to onda obavezno bude ultraseksi mini haljinica, jer će u nekoj drugoj kombinaciji ta boja učiniti da izgledate suviše strogo i ozbiljno.

- Suptilno popravite garderobu kada primetite da tip gleda u vas – ispravite suknju ili proverite da li ogrlica stoji na svom mestu – to će pokazati momcima da želite da izgledate dobro zbog njih, što vrlo pumpa njihov ego.

- Da, muškarci smatraju da su štikle seksi. Ali te fantastične cipele deluju još više seksi kada blago spadaju sa vaše pete. Polu izuvena cipela pokazuje vaš razuzdani avanturistički duh. Prekrstite noge senzualno i povremeno zavodnički izvucite petu iz cipele, kao da mu govorite da želite da sve te stvari koje su na vama uskoro završe na podu.

- Za maksimalan magnetizam, razgolitite svoja ramena noseći majicu bez rukava ili top. Gola ramena urezuju u muški mozak samo jednu misao: grudi. Kada uhvatite pogled nekog tipa koji vam se dopada, diskretno zanjišite ramenima, nagunjući ih blago ka njemu.

Budite samouvereni i opušteni

- Naslonite se na bar jednom rukom kako ne biste delovali strogo ili kao da vam je neudobno. Što vam je stav krući to ćete više slati poruku da ne želite da vas iko uznemirava. Iako je samopouzdanje seksi, nemojte preterivati tako što ćete staviti ruke na kukove. To će vas pretvoriti u nedostižnu ledenu damu, bez obzira što na sebi imate seksi kratak šorts.

- Gledanje “ispod obrva” je užasno seksi. Spustite bradu malo na dole i flertno ga gledajte. Nemojte stajati sa prekrštenim nogama – to će sotaviti utisak da vam je dosadno i dabiste radije bili na nekom drugom mestu.

- Pomalo ste stidljivi? Stanite u centar grupe ljudi – više ćete razgovarati i delovaćete naročito popularno, što će popraviti utisak u njegovim očima.