Pocetna » Ljubav i Sex


Kako da ga navedete da se zaljubi u vas




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1094
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-03-07


Žene često odmah pokazuju svoju želju da se emotivno povežu poslije odličnog seksa. One postaju ultra-prilagodljive i apsurdno pažljive i nježne prema tom muškarcu. A takvo ponašanje u datoj situaciji ne može biti gore.

Kada se žena pretvori iz senzualne zavodnice u emotivnog priljepka (to muškarci najčešće tako vide), one time samo potvrđuju muške strahove o obavezi i monogamiji. I s time nestaju misli o emotivnoj povezanosti s tom ženom.

Ali bez brige! Moguće je prevladati ovaj kritični trenutak i pretvoriti tog zavodnika koji se boji obaveze u potpuno predatog dečka.

Kao prvo, dobar seks (ili bilo kakav seks) ne bi smio da vas pretvori u "gugutavu", ludo zaljubljenu emotivku. Puno pametnija taktika je da preokrenete stvar, ne kažete mu ništa, ne pokažete nikakvu reakciju i ostavite ga da razmišlja o tome šta vi mislite o svemu tome dok oboje tonete u san. A poslije toga slijedite ovih pet koraka i pretvorite njegovu požudu u ljubav:

1. korak: Pošto mu pokažete šta sve znate u krevetu, odmaknite se od njega. Povucite se na drugi kraj kreveta i nemojte inicirati fizički kontakt. Ako ga on podstakne, nemojte ga baš odgurnuti, ali nemojte ni reagovati. A onda lijepo zaspite snom seksi pravednice.

2. korak: Jutro poslije. Iznenadite ga i inicirajte još jedan ludu uzavrelu sekskapadu. Zadovoljite sebe, zadovoljite njega i onda se lijepo pokupite i idite kući – bez ikakvih pokazivanja emocija ili dugačkih pozdrava.

3. korak: Nemojte se vi njemu prva javiti. Koliko god mu trebalo, čak i ako je to nadelju dana, neka on vas kontaktira prvi.

4. korak: Nemojte odmah biti dostupni. Svi znamo onu – ljudi žele ono što ne mogu imati. Tako i vi nemojte odmah, čim se javi, pristati na sastanak koji nudi. Recite mu da baš onda ne možete jer ste, nažalost, već nešto isplanirali. Sastanak dogovorite za bar nedjelju dana kasnije.

5. korak: Idući put kada se nađete, pobrinite se da to ne uključuje seks. Dogovorite se za kafu, večeru ili bioskop i onda smislite neki razlog zašto ne možete do njega ili on kod vas. Na tom dejtu s njim se povežite emotivno. Razgovor neka bude dublji i intimniji nego ranije, ali nikako nemojte pretjerivati ili mu otkrivati svoja osjećanja prema njemu. I nemojte spominjati odličan seks koji ste imali. Ako ga on spomene, samo se nasmiješite i nemojte ništa komentarisati. On sada zna šta vi sve možete u krevetu, pokažite mu šta sve možete van njega.

Zaintrigirajte njegovu glavu koja je iznad pojasa i iduća noć prepuna strasti imaće i emotivni element koji ste željeli od samog početka!


IZVOR