Pocetna » Zanimljivosti


Kako da znate da je on pravi




  Ocenite članak: 1
pregleda: 697
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-04-21


Nakon godina izlaženja sa raznim momcima, najzad ste pronašle onog pravog; ili barem tako mislite.

Evo kako da znate da li ćete stati na ludi kamen sa tom osobom.

1. Slično razmišljate

Iako ne morate o svemu imati isto mišljenje, slažete se kada je reč o moralim vrednostima i onom što je zaista važno u životu. Ovakve stvari su od naročitog značaja za uspešan brak.

2. Temperamenti vam se dopunjuju.

Jedno je ekstravagantno, drugo introvertno. Iako te razlike ponekad dovode do svađa, one sa druge strane, prave finu ravnotežu u vašem odnosu.

3. Posvećeni ste poslu

Bitlsi nisu bili u pravu – ljubav NIJE sve što vam je potrebno. Trud i rad su ključne stvari za jaku, dugoročnu vezu. Ako vaš partner ne voli da se trudi sad, teško da će se to kasnije promeniti.

4. Razumete njegov “ljubavni jezik”

Kada se dve osobe teško razumeju, to vodi ka frustraciji jer nijedno od vas ne zna šta je ono drugo htelo da kaže; isto važi i za “ljubavni jezik” koji svaka osoba ima. Te romantične, seksualne i emotivne potrebe morate razumeti jedno kod drugog.

5. Zajedno rešavate probleme

Ako ste u stanju da zajedno radite na neko problemu i dođete do rešenja – to je zdrava veza. Bračni život je pun prepreka i preokreta, a partner sa kojim možete uspešno da prebrodite svaku krizu je onaj pravi.

6. I dalje vas privlači

Sećate se one varnice između vas na početku veze? Kako veza sazreva tako dnevne obaveze i problemi počinju da preuzimaju primat nad vašim životima. Ako ste u stanju da održite vatru i pored svega toga...on je taj.

7. On vam se iskreno sviđa kao osoba

Veza se mora zasnivati na prijateljstvu koje će odoleti vremenu. Poštovaje i divljenje je nešto što bi trebalo da osećate jedno prema drugom. Jer na kraju, to je ono što čini svaki uspešan brak.