Pocetna » Ljubav i Sex


Kako da znate kakvi ste u krevetu?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1447
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-06

Slike iz Kako da znate kakvi ste u krevetu? Slike iz Kako da znate kakvi ste u krevetu? Slike iz Kako da znate kakvi ste u krevetu?


Da li mislite da ste prava seksi carica u krevetu ili ipak imate neke sumnje? Pročitajte šta muškarci ne vole kod žena kada je seks u pitanju i šta ih čini lošima u krevetu.

Spavaća soba


Da li spavaća soba izgleda kao radna soba, a vi uvek u krevetu pre spavanja gledate račune umesto dobre knjige ili partnera, znajte da niste neodoljiva seksi boginja. Seksolog Sintija Džentri, autorka knjige "What Men Really Want in Bed and What Women Really Want in Bed", za "iVillage" kaže da muškarce izuzetno odbija kada je žena i u spavaćoj sobi u poslovnom modu. Izbacite sav posao iz te sobe – bolje je i za vaše zdravlje i za seksualni život.

Oralni seks

Teško da ćete sresti muškarca kojem oralni seks nije jedno od najvažnijih seksualnih zadovoljstava. Ukoliko ne znate kako biste započeli, iznenadite ga recimo dok radi za računarom, a ako se bojite kakva vam je tehnika, jednostavno ga zamolite da vam govori šta mu odgovara. Ukoliko i vi želite oralni seks, takođe ne morate da brinete o negativnoj reakciji partnera, jer većinu muškaraca to jako pali.

Ostanite u krevetu nakon seksa


Neke žene odmah nakon intimnosti odlaze u kupatilo da bi se istuširale, ali muškarcu bi to mogao da bude znak da se osećate prljavo. Tada će imati osećaj da vam nije bilo lepo jer niste ostali da se mazite barem nekoliko minuta. Ostanite malo u krevetu, a zatim idite u kupatilo.

Donji veš i odeća

Svi vole da se osećaju udobno u sopstvenoj kući, ali ne morate zato po ceo dan da budete u staroj, razvučenoj trenirci i raščupane kose. Seksualni terapeut Ian Kerner kaže da je dovoljno istaći obline, posebno one koje vaš partner voli, a s vremena na vreme se potrudite da obučete seksi kompletić i iznenadite ga "vrućom" večerom.

Ne spominjite bivše



Jedna od najgorih stvari koje možete da uradite je da partnera upoređujete sa bivšim dečkom, posebno u seksu. Dovoljno je da se zamislite i zapitate kako biste se osećali da on odjednom počne da priča o seksu sa bivšom devojkom.

Odugovlačite sa seksom

Ukoliko provodite previše vremena, recimo, u kupatilu pre odlaska u krevet, to će izludeti partnera, ali u negativnom smislu. Dok vi obavite sve pripreme, on će već zaspati. Deo rituala probajte da obavite pre spremanja za spavanje jer se nikome ne čeka u krevetu pola ili sat vremena.

Ulenjili ste se

Svima se seks nakon nekog vremena pretvori u rutinu, ali ako nikada ne želite da se potrudite i unesete malo promena, sigurno vas partner neće doživljavati kao seksi partnerku, već kao nekoga ko to odrađuje i želi da što pre završi.

Preuzmite inicijativu

Kerner kaže da, prema jednom istraživanju, više od 30 posto žena priznaje da njihov partner uvek započinje seks. To i nije najgora stvar na svetu, ali bi bilo lepo da jednom i vi započnete prvi i mu pokažete da vam je stalo do njega i seksa sa njim.

Usluga


Žene su mnogo češće umornije i neraspoloženije od muškaraca kada je seks u pitanju. Ali ako se već upustite u odnos, nemojte se ponašati kao da mu činite uslugu. Priznajte, i vas bi povredio takav odnos dok se trudite da provedete intimno vreme sa voljenom osobom.

Samopouzdanje

Svi imamo kritične tačke na telu i nismo najsrećniji na svetu zbog toga, ali nemojte da pričate o tome za vreme seksa. Zaboravite na male nesavršenosti jer ih on u zanosu sigurno ne primećuje, a vi zbog takvih misli ne uživate u seksu kako treba.

Komunikacija

Ukoliko nikada ne pričate o vašem odnosu među jorganima, pomisliće da vam je loše sa njim. Morate da razgovarate i otvoreno kažete šta volite, a šta biste menjali.