Pocetna » Ljubav i Sex


Kako seks ukazuje da vas vara?




  Ocenite članak: 2
pregleda: 1331
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-08-17


Iako čovek ima sposobnost laganja i pretvaranja, postoji jednostavan način da u vezi prepoznate neistinu i prevaru.
Kada u vezi počne varanje stvari se promene. Kada se radi o trećoj osobi, ne treba biti detektiv da biste primetili određene promene u vezi. Postoji stereotip kako to muškarci rade mnogo češće od žena, ali i žene to čine, možda čak mnogo bolje od muškaraca. Mnoga istraživanja tvrde kako je razlika samo u tome što žene svoje prevare znaju da prikriju daleko bolje nego muškarci. Portal "Žena" otkriva koji su to znakovi koji u krevetu više nego jasno ukazuju na varanje.
 
ODSUTNOST TOKOM SEKSA
S vremenom mnogi parovi dođu u fazu u kojoj seksualni odnosi skliznu negde u pozadinu veze, posebno ako ih neprestano ne oživljavaju strašću, ljubavlju, maštom i željom. Treća osoba će paru sve to oteti, jer jedno od njih će sve to doživljavati s nekim drugim, van domaćeg kreveta. Osim kada je u pitanju umor, zabrinutost i opterećenost, izbegavanje dodira ljubljene osobe, odsutan pogled i misli koje tokom seksa blude, vrlo su loš znak.
 
KADA MUŠKARAC IGNORIŠE SEKSUALNA UZBUĐENJA
Ako je nekada vaš partner bio oduševljen svakom novošću na vašem telu, a sada je proprati tek ravnodušnim komentarom, ili je, što je još gore- ni ne primeti, to je definitivno dobra osnova za neprijatne osećaje i dvoumljenje. Svaka žena će, ako zna da će zbog toga dobiti strasne komplimente svog partnera, s radošću srediti intimnu frizuricu. Ni kupovina novog, seksi, zavodljivog donjeg veša nije nova stvar, jer svaka od nas želi da se oseti željenom i seksi. Ako vaš partner preko svega toga tek preleti pogledom i ostane imun na sva vaša slatka iznenađenja, tada nešto nije u redu, sigurno.
 
NJEGOV GRMIĆ
Još uvek većina muškaraca tvrdi kako svoje stidne dlake žele da imaju u njihovom prirodnom obliku, jer oni nisu ženetine. Međutim, mnogi od njih bi pristali na promenu, ako bi to od njih zatražila strastvena žena. Zašto? Zato jer znaju čemu takva promena služi. I žene i muškarci dobro znaju da će tražena promena intimnog žbunića biti strasno nagrađena. Sve je to lepo i divno, ali problem nastane kada muškarac svoj podkresani grmić razgoliti pred ženom koja to od njega kroz godine i godine zajedničkog života nije tražila. Na raspolaganju uvek stoji tvrdnja kako je "glatko iznenađenje" namenjeno upravo njoj. Naravno, potpuno je drugo pitanje hoće li žena na takve tvrdnje večito nasedati.
 
IZGOVOR ZA IZGOVOROM
Varanje može kod para da uzrokuje sve manji broj seksualnih odnosa. Kada oni postanu tek bleda senka, došlo je vreme za akciju saznavanja šta se tu u stvari događa. Naravno, za opustošen seksualni život postoje brojni razlozi, pa zbog toga ne bi trebalo donositi preuranjene zaključke. Sumnja, recimo, može dobiti stvarnu podlogu tek tada kada svakog vikenda, kada imate kuću i dane na raspolaganju samo za sebe, umesto strasnog seksa, koji bi nadoknadio sve izgubljeno, stalno dobijate serviran milion i jedan izgovor.
 
KONDOMI
Šta bi počelo da vam se mota po glavi kada biste kondome, iako u seksualnim odnosima sa svojim partnerom nikada niste upotrebili kao sredstvo kontracepcije, pronašli u džepu njegovog sakoa ili u njegovom novčaniku? Nedvosmisleno bi vam se situacija učinila vrlo sumnjivom, iako postoji mogućnost da ih je dobio na poklon od prijatelja, ili kao reklamni primerak na ulici. Ali iza toga može da se krije i nešto više. Treća osoba.