Pocetna » Zanimljivosti


KAKVA SLIKA TAKVA I PRILIKA: Šta Fejsbuk profil fotka govori o muškarcu?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 791
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-11-15


Slobodni ste već neko vreme, a onda vam naprasno na Fejsbuku stigne poziv za prijateljstvo od nepoznatog mladića. Da li ćete prihvatiti njegov prvi korak, zavisi od fotografije kojom se predstavlja.

Ukoliko niste sigurni kakav je muškarac u pitanju, evo male analize ličnosti koju najčešćih tipovima prema Fejsbuk profilskim fotografijama.

Profesionalna fotka

Profesionalnu fotografija je u redu samo u slučaju da se radi o modelu koji na taj način zarađuje za život, jer u protivnom ta priča sugeriše dve stvari. Ili je on redovni posetilac LGBT manifestacija ili je izrazito neatraktivan pa mu je neophodna pomoć profesionalaca.

On i životinje

U redu je da neko voli životinje, ali ako je to preraslo u neku vrstu opsesije, baš kao što je to slučaj s automobilima, cipelama i ostalim stvarima, jasno je da taj čovek izbegava da poradi na sopstvenim problemima. Ljubav prema drugom ljudskom biću možda jeste najkomplikovanija, ali je i najvrednija. Ako je on razočaran ljudski rod, to definitivno nije dobra temelj za dugu vezu.

Autoportret iz kupatila

Hm, zar taj momak nema nekog ko bimogao da ga slika? Dobro, možda i ima, ali sam je sebi dovoljan, a to dokazuje time što je u seksi raspoloženju izašao ispod tuša, pa oseća potrebu da taj trenutak ovekoveči i podeli sa svetom. Imajte na umu sledeće, u pitanju je zaljubljenik koji misli prvenstveno na sebe, uvek i zauvek.

Uvek u društvu

Naravno da sve žene vole muškarce koji imaju bogat društveni život, jer im to govori da im neće non-stop visiti za vratom. S druge pak strane, ako na profile nema nijedne njegove solo fotografije, nego su sve sa kojekakvih žurki, kafića i koncerata, verovatno se radi o čoveku kome je ekipa na prvom mestu i teško da će to promeniti radi bilo koje devojke. Isto tako, problematičan je i tip koji je uvek solo.

Ima svega, samo njega ne

O njemu znate jedno, a to je da ima sjajan ukus za profesionalne fotografike krajolika. A gde je on? Nema ga. Zašto? Zato što je ili ružan ili krajnje iskompleksiran. Tip koji ne zna da prihvati pažnju i komplimente ne zvuči dobro.

On s bivšom

Profil fotka s njegovom bivšom može da podrazumeva dve stvari. Prekid je toliko svež da nije stigao da promeni sliku, ili on još uvek pati za svojom savršenom polovinom koju je nepovratno izgubio. U svakom slučaju, ne vredi se upuštati u bilo kakve emotivne odnose s muškarcem koji je u ovoj fazi.

Uspešan čovek

On ima odličan posao na koji je izrazito ponosan, pa je njegov profil prepun fotografija najnovijeg službenog laptopa, mobilnog telefona, slika sa službenih putovanja i slično. Iako se čini da ima super karijeru i vodi dinamičan život, on je u suštini radoholičar. S njima zaboravite na zabavu i pažnju, jer posao dolazi pre svega.

Bogat tip

Njegov super auto, njegova jahta, njegova brendirana odeća. Shvatili ste i sami da sve što poseduje košta mnogo novca. Super za njega, ali ne i za vas. Takvi muškarci često žive u svojim pozlaćenim balončićima, pa misle kako se sve može kupiti novcem, pa čak i žene.


+1   Spam
gagipfc76   (2013-01-02 4:21 PM) [Sadrzaj]
E gluposti na svakom koraku! Znaci kakvu god sliku covek stavio ispada neka vrsta pacenika ili manijaka. Bolje je sto nemam profil na fejsbuku ako trebaju ovakvi "strucnjaci" da me analiziraju po slici.