Pocetna » Film


Katie Holmes kao slatka učiteljica i osvetnica u "Miss Meadows"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 836
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-08-22


U filmu "Miss Meadows" uz Katie Holmes glume i James Badge Dale i Callan Mulvey


Gledali smo Katie Holmes u filmovima poput Batman: Početak, Hvala što pušite, Ne boj se mraka i Ludi blizanci, a sada je po prvi imamo prilike gledati kao nevinu i slatku školsku učiteljicu koja je ujedno i - osvetnica.

Film Miss Meadows je debitirao na Tribeca Film Festivalu, a prvi trailer koji je stigao prikazuje Holmes kao slatku, inspirativnu učiteljicu u osnovnoj školi koja nosi mali pištolj i pretvara se u nemilosrdnu osvetnicu van školskog dvorišta koja se rješava šljama iz svog gradića. Kako to izgleda pogledajte u traileru.

Miss Meadows je napisala i režirala Karen Leigh Hopkins (scenaristica Kako ja kažem).


Katie Holmes igra glavnu ulogu, naizgled slatku i uzornu učiteljicu osnovne škole koja skriva mračnu tajnu: kad ne predaje u lokalnoj osnovnoj školi, ona je osvetnica koja se bori protiv nepravde u svijetu. Stvari se zakompliciraju kad gospođica Meadows počne romansu s gradskim šerifom (James Badge Dale) te se njen nepokolebljivi moralni kompas raspe, tražeći odgovor na pitanje: tko je prava gospođica Meadows i što ona skriva?

James Badge Dale (Svjetski rat Z, Pacifik) i Callan Mulvey (Lovac) također glume u filmu koji je premijerno prikazan na Tribeca Film Festivalu 2014. i koji će se početi prikazivati u kinima ove jeseni 14. studenog.


IZVOR