Pocetna » Film


Kevin Hart priprema Willa Ferrella za zatvor
  Ocenite članak: 0
pregleda: 662
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-22


Redateljski prvijenac Etana Cohena, komedija "Get Hard", predstavila se prvim trailerom


Warner Bros. nam je predstavio prvi trailer za svoju najnoviju komediju Get Hard, redateljski prvijenac scenarista Etana Cohena, koji je zaslužan za scenarije filmova Idioti budućnosti, Madagaskar 2 i Ljudi u crnom 3.

Radnja filma vrti se oko milijunaša Jamesa, koji je osuđen na deset godina u najstrože čuvanom zatvoru radi prijevare no ima 30 dana prije odlaska u zatvor da sredi svoje poslove. Pogrešno pretpostavivši kako je Darnell već bio u zatvoru James ga nagovori da ga pripremi za život u zatvoru.


Međutim Darnell je marljiv vlasnik malog obrta koji nikada nije dobio čak ni kaznu za parkiranje, a kamoli bio u zatvoru. No svejedno odluči pomoći Jamesu kako bi ovaj očvrsnuo. Tijekom priprema obojica otkriju kako su u mnogome pogriješili - posebno oko procjene jedan drugoga.

Glavne uloge u filmu imaju Will Ferrell i Kevin Hart dok se u sporednim ulogama nalaze Alison Brie, Edwina Findley i Craig T. Nelson. Na scenariju su, uz Cohena, radili i Jay Martel, Adam McKay i Ian Roberts, a film će se u kinima naći krajem ožujka sljedeće godine.


IZVOR