Pocetna » Sport


Klose juri Ronaldov rekord




  Ocenite članak: 0
pregleda: 711
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-25

Slike iz Klose juri Ronaldov rekord


Miroslav Klose učestvovaće na Svetskom prvenstvu u Brazilu, a cilj mu je da sruši rekord Brazilca Ronalda, koji je u karijeri postigao 15 golova na Mundijalima. "Tim je uvek na prvom mestu, a moj mali cilj je da postanem najbolji strelac", izjavio Klose i dodao da će južnoamerički timovi imati prednost u Brazilu.

Fudbalski reprezentativac Nemačke Miroslav Klose rekao je da mu je na predstojećem Svetskom prvenstvu u Brazilu cilj da obori Ronaldov rekord po broju.



Jedan od najboljih igrača Brazila svih vremena, Ronaldo, trenutno je prvi po broju datih golova na šampionatima sveta. On je na Mundijalima 1998, 2002. i 2006. godine postigao ukupno 15 golova. Miroslav Klose je do sada postigao gol manje.

"Tim je uvek na prvom mestu, a moj mali cilj je da postanem najbolji strelac. Sa samo jednim golom biću na vrhu zajedno s Ronaldom... Na dobrom sam putu, očekujem da budem sto odsto spreman za Brazil", rekao je Klose.

On je rekao da će se u Brazilu pet, šest timova boriti za titulu i da je Nemačka, takođe, među favoritima. Ipak, on prednost daje južnoameričkim reprezentacijama.

"Razgovarao sam sa saigračima u Italiji. Rekli su mi da su na Kupu konfederacija nisu mogli da dišu posle 20 minuta... Južnoamerikanci imaju prednost, poznati su im uslovi u Brazilu", rekao je Klose.


IZVOR