Pocetna » Zanimljivosti


"Knightfall" dobija drugu sezonu – Mark Hamill glumi templara!
  Ocenite članak: 1
pregleda: 938
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-08-23


Serija Knightfall u produkciji History kanala, a koja se kod nas emitovala na HBO, neočekivano je u ponedeljak 13. avgusta dobila zeleno svetlo za narednu sezonu, ali iznenađenjima tu nije kraj. Seriji će se pridružiti i holivudska zvezda Mark Hamill, poznatiji kao Luk Skajvoker iz kultnog naučno-fantastičnog filma Ratovi zvezda. A tu novinama nije kraj.

Serija dobija i novog autora, izvršnog producenta i režisera, a to će biti Aaron Helbing čiju biografiju krasi rad na seriji Flash. Mark Hamill će se naći u roli templara Talusa, veterana kog su brojni krstaški pohodi očvrsnuli poput kamena, a koji je preživeo desetogodišnje zatočeništvo u Svetoj Zemlji. Njegov novi zadatak biće da obuči novi tajni red čuvara najsvetije tajne. Takođe, Tom Forbs pojaviće se u ulozi Princa Luja, nasilnog i nepredvidivog sina kralja Filipa i naslednika francuskog trona. Genevieve Gaunt će igrati Izabelu, ćerku kralja Filipa i ženu koja će u francuskoj istoriji ostati zapamćena kao Vučica.

Kako producenti najavljuju, druga sezona serije Knightfall doneće nam svu tamu najmračnijeg veka u istoriji civilizacije i uvesti nas u nove političke igre koje će pokušati da zloupotrebe templarski red koji je tokom prve sezone predvodio sjajni Tom Cullen. A šta se dogodilo sa mladim vitezom – saznaćemo uskoro.IZVOR


0   Spam
autobus   (2018-08-25 6:45 PM) [Sadrzaj]
Dobra vest,kvalitetne serije ovog zanra ne izlaze bas cesto..