Pocetna » Estrada i Tv


Ko je devojčica u reklami za Versaće?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 870
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-24


Preslatka Kaia Gerber je novo zaštiotno lice "Versaće" kampanje. Ona nije obična devojčica, već ćerka supermodela Sindi Kraford, koja se takođe proslavila noseći modele italijanskog dizajnera. Sada kada se "penzionisala" sa piste Sindi(45) snažno podržava svoju ćerku. Ovo je za mladu Kaiau modna premijera.

Tokom devedesetih Sindi je bila najpoznatiji super model, pokretač tadašnje modne industrije i muza preminulog Đanija Versaćija, pa je u skladu sa tim jedino njena naslednica mogla da se priključi i postane novo lice linije za decu do 12 godina. Majka je sada veoma ponosna i uzbuđena.
- Ne mogu da opišem koliko sama uzbuđena što je Kaia nosioc ove kampanje. Probudila su mi se tolika lepa sećanja na vreme kad sam ja počinjala i radila, zabavljala se sa Đanijem i Donatelom. Za mene je posebna čar raditi sa kućom "Versaće" - ispričala je Sindi za "Daily Mail".
Ona je pratila snimanje fotografija koje su pravili Mert Alas i Marcus Piggott. A direktorka linije, Donatela Versaće, takođe nije krila oduševljenje radom sa čuvenim devojkama.
- Kao i majka i Kaia ima dara. Kamera je zaista voli. Snimanje je bilo fenomenalno i emotivno, jer smo se svi prisećali nekadašnjih avantura - rekla je Donatela.