Pocetna » Tracevi


Ko je devojka zbog koje su raskinuli Dzastin i Selena?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1392
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-11-13


Predstavnici pop kulture, ali i svi oni kojim širom sveta pomno prate dešavanja svojih omiljenih zvezda i zvezdica, bili su neprijatno iznenađeni kada je u medijima osvanula vest da Justin Bieber i Selena Gomez više nisu zajedno. Kao kamen spoticanja njihove naizgled harmonične veze označena je Barbara Palvin, model čuvenog brenda Victoria’s Secret.

Nakon što je nastupio na spektakularnom šou kompanije donjeg veša, Bieber se fotografisao sa Barbarom, a fotka je završila na društvenim mrežama. Doduše, ona se u bekstejdžu slikala i sa Bruno Marsom, ali se čini da to fotku baš niko nije primetio. Nakon šoua Bieber i njegova navodno nova devojka, kojoj je 19 godina, otišli su na Brodvej i odgledali Lion Kinga.

Kada su krenuli napisi da je ona glavni krivac za raskid dvogodišnje veze Selene i Justina, Barbara je brže-bolje tvitovala demanti veze sa Justinom. I to je, uz varijacije na temu, učinila par puta.

Vođeni tragom spekulacija, bili smo radoznali da saznamo što više o 19-ogodišnjoj manekenki, rođenoj u Mađarskoj, koja se odjednom našla u centru medijske pažnje. Mnogo toga do sada je izrečeno o Barbari, najviše od strane tabloidnih novinara i ljubomornih 12-ogodišnjih i onih malo starijih fanova bivšeg para. Ali, ko je zapravo Barbara? Pripremite se, ona ima poprilično impresivan rezime u modnoj industriji. Evo samo nekoliko činjenica o njoj.

Ima potpisan ugovor sa agencijom IMG
Radila je kampanje za Victoria’s Secret i Armani Exchange
Zaštitno je lice brendova Chanel beauty, Calvin Klein’s Forbidden Euphoria i L’Oreal
Radila je editorijale za Harper’s Bazaar US, Vogue Paris i Elle France (pored mnogih drugih)
Bila je na naslovnoj strani L’Officiel i Harper’s Bazaar Korea (pored mnogih drugih naslovnih strana)
Debitovala je na Milan Fashion Weeku na Pradinoj reviji

Nakon svega, Barbara nije neko ko se tek sada pojavio i ko želi da preko tuđih leđa na velika vrata uđe u svet poznatih. Sada, kada puni stranice tabloida, ne možemo da se ne zapitamo da li ćemo je u budućnosti više viđati na modnim pistama ili stranicama žute štampe. Nadamo se da će je više biti na pisti. Ipak, devojka je dosta toga uradila sa svojih 19 godina.


+2   Spam
SamoJustinova   (2014-04-20 11:34 PM) [Sadrzaj]
Razlog njihovog prekida je bio jer je Justin posjecivao striptiz klubove i placao striptizete.. :(